Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3810
20

Карпатам пообещали новую базу

Губернатор львовской области посетил действующую базу в Брюховичах

Карпатам пообещали новую базу
Василий Горбаль
Сьогодні голова Львівської ОДА Василь Горбаль відвідав клубну базу «Карпат» у Брюховичах, де ознайомився з тим, у яких саме умовах «зелено-білі» готуються до матчів та відновлюють свої сили після них. Загальний висновок, до якого прийшов Василь Михайлович можна сформулювати коротко: «Карпати» серйозних успіхів досягають не завдяки, а всупереч тим умовам, у яких вони працюють.
 
Приїхати у гості до карпатівців Василь Горбаль пообіцяв минулого тижня, коли в нього на прийомі з проблемами команди та клубу загалом були головний тренер «Карпат» Олег Кононов, спортивний директор клубу Степан Юрчишин та капітан команди Андрій Тлумак. Як і було домовлено, Василь Михайлович на базу у Брюховичі приїхав у понеділок, 13 вересня. Зазначимо, що Василь Горбаль став першим представником влади, який відвідав базу за останні 12 (!) років.
 
Знайомство з базою голова ЛОДА розпочав з тренерського будиночка і одразу був вражений тим, у яких умовах працює тренерський штаб. Не високу оцінку губернатор дав і їдальні, відновлювальному комплексу та кімнатам, у яких проживають футболісти. Практично єдине, що сподобалося з побаченого пану Василю, це тренувальні поля, на що генеральний директор ФК «Карпати» Ігор Дедишин зауважив, що аналогічної точки зору дотримуються і гравці команди.
 
Оглянувши базу, Василь Михайлович зустрівся з гравцями та тренерами «Карпат». Цікаво, що розмова відбулася в тому самому маленькому залі, де команда проводить теоретичні заняття та отримує установку на гру перед домашніми матчами.
 
Перш за все голова ЛОДА подякував карпатівцям за їхні досягнення і сказав, що «Карпати» є візитівкою Львівщини. Але головний акцент він зробив на аналізі того, що побачив і на своєму баченні висловив вирішення проблеми покращення умов для роботи «зелено-білих». Зокрема Василь Михайлович сказав: «Не думаю, що побачене викликало у когось позитивні емоції. Не думаю, що викликає воно позитивний настрій і у футболістів. Хоча, можливо, спартанські умови додають певної наснаги і тримають в тонусі. Але в мене не викликає сумнівів, що «Карпати» заслуговують на кращі умови. Тому потрібно вирішувати питання з новою базою, а ця залишиться дітям. Однак без допомоги влади клуб цю проблему не вирішить. З різних причин наразі не вирішені майнові питання як тренувального поля, так і бази. Я розумію, що коли щороку керівництво футбольного клубу мусить продовжувати договір оренди, то це, напевне, заважає робити певні стратегічні плани по розвитку території. Навіть по цій базі, мені здається, що за всі роки незалежності можна було вже вирішити майнові запитання: укласти відповідні договори оренди або оформити право власності на землю».
 
Прощаючись з гравцями та тренерами, Василь Михайлович пообіцяв сприяти клубу у вирішенні усіх питань, що належать до його компетенції. «Я буду робити всі спроби вирішити запитання. Ми уже знайшли із керівництвом клубу спільну мову», – наголосив він.
 
У свою чергу генеральний директор Ігор Дедишин висловив сподівання, що Василь Горбаль не востаннє зустрічається з командою і наголосив на тому, що усі ігри, на яких був присутній губернатор, «Карпати» виграли. Гравці миттєво запросили Василя Михайловича на гру з «Боруссією» і він пообіцяв, що обов’язково прийде на гру з атрибутикою, яку йому від «зелено-білих» подарував капітан команди Андрій Тлумак.
 
Додамо, що під час ознайомлення Василя Горбаля із умовами проживання карпатівців, форвард Сергій Кузнецов зауважив: «У більшості команд Прем’єр-ліги України тренувальні бази набагато кращі. А нам для початку бажано було б принаймні мати комфортні номери для проживання. Адже зараз ми живемо, як в гуртожитку – по чотири людини в номері, і не завжди можемо навіть належним чином налаштуватися на матч».
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байер снова победил. Банда Алонсо повторила абсолютный рекорд всех времен
Футбол | 05 мая 2024, 21:13 2
Байер снова победил. Банда Алонсо повторила абсолютный рекорд всех времен

Леверкузенцы в матче 32-го тура чемпионата Германии разгромили «Айнтрахт» Франкфурт

Вровень с Арсеналом и Ман Сити. Челси с Мудриком добился удивительного
Футбол | 06 мая 2024, 08:16 0
Вровень с Арсеналом и Ман Сити. Челси с Мудриком добился удивительного

«Пенсионеры» в 36-м туре АПЛ дома разгромил «Вест Хэм»

Комментарии 20
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vadim20021977
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
volunyak
та яка база? не смішіть народ брехня це все, нічого вони не побудують
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
Вибори на носі !!! Знову обіцяють " покращення " праФФФєсіАнали б.ля
Жоня(Севаст-FCDK-Днепр)
Любовь свободна от политики-танцуем все как паралитики!!!
LembergWestUkraine
Дим жадний , хто цього не знає ?!
salash
а шо... Суркам, Ахметову, Ярославському& co... хтось бази будує? ну i Дим...
Дим не мазати не хоче... в нього простiше бажання, все отримати задурно... ну добре... не задурно, чого це я - за 1грн/рiк!!!...
familyos
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
andr2896
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
o_laz
Подивимося на цих хероїв після гри з "Борусією"!
amber_from_Kharkov
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
victorpolo
Везде нужно мазать, без этого дело не сдвинется с места. Дыминский мазать не хочет.Поэтому и не решаются вопросы (не могут наши чинари(чиновники) выполнять свою работу без "смазки"). А эта встреча - начало предвыборной кампании, как верно подметили выше...
conquistador
Та перед виборами попіарити ПР якось же треба...
vua72
Во-первых,выборы.
Во-вторых, база - проблема Дыминского, а не Горбаля.
ginn20092009
Пообещать-не значит сделать.
magnum-357
Чёто не пойму с чего они героями стали? Они что ЧУ выиграли? Или кубок страны взяли? Или успехов в еврокубках добились? Вроде нет. Хорошая команда, но не более того!
LembergWestUkraine
Ставити раком і ї.бати команди з бюджетами які перевищують бюджет в сотні раз ... Тренувати молодь і ростити .... Це дійсно команда !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!! ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
LembergWestUkraine
З такою кончєною базою і інфраструкторою показувати такі результити .............. ГЕРОЇ !!!!!!!!!
OdecuT
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил