Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
721
0

Заява вболівальників ФК «Динамо»(Київ)

Президенту ПФЛ України, Президенту ФК Динамо (Київ)

Президенту ПФЛ України
Р.С. Сафіулліну

Президенту ФК «Динамо» (Київ)
І.М. Суркісу

ЗАЯВА
Ми, вболівальники ФК «Динамо» (Київ), глибоко обурені тим брудом, що вилили на нас офіційні особи ФК «Шахтар» донецькі газети та веб-сайт «Шахтаря». В день гри, за 25 кілометрів до м. Донецьк, в районі невідомого нам водоймища, що має неприємний запах, близько 11 години дня, наші 20 автобусів зупинили працівники донецької ДАЇ. Там нас протримали до 18 години вечора. Потім дозволили рухатись, але на окраїні Донецька машини ДАЇ десь зникли, а ми змушені були добиратись до стадіону самостійно (без супроводу працівників ДАЇ). По дорозі наш автобус був закиданий яйцями, пляшками, камінням.

Правоохоронці, що стояли по узбіччям вулиць міста, лише пасивно спостерігали за цією вакханалією. Перед самим стадіоном ми простояли до 19-00, лише потім правоохоронці дозволили нам звернути в сторону стадіону. На прохання нашого водія про звільнення проїжджої частини від пішоходів, правоохоронці відповіли: «Вам треба, ви і їдьте». Знову, на очах у усміхнених міліціонерів розпочалось закидання автобуса, зірвали прапор, чоловік в помаранчево-чорному одязі вийшов перед автобусом, перекривши нам рух і з двох рук виставив образливі жести в сторону лобового скла. Водій почав сигналити, звернувся до правоохоронців, що стояли поряд, але ті у відповідь лише сміялись. Потім перед автобусом вийшов інший чоловік, який знявши штани, почав нам демонструвати свою чоловічу «гідність», при цьому, майор міліції, що був поряд, навіть підійшов ближче, мабуть, щоб краще роздивитися, і відразу ж повернувся до своїх колег з веселим та задоволеним обличчям. Ми під`їхали до місця виходу о 19-15, де нам запропонували пройти триразовий обшук, під час якого відбирались не ножі і петарди, як стверджує Інтернет-сайт донецького клубу, а запальнички, сірники, дорогі цигарки(у кого дешевші ті залишали) та складані дорожні ножики, до складу яких входили вилка, ложка, ножик і т.д. А на матч ми потрапили лише після 20-ї хвилини першого тайму.

Під час матчу (всередині другого тайму) четверо міліціонерів підійшли до молодого чоловіка, що обіймав свою дружину, попросили пройти з ними. Він підкорився, а його завели в міліцейську машину, побили, порвали одяг, забрали мобільний телефон. Коли після гри ми відмовлялись їхати і вимагали розібратись по даному факту, розбиратись з цим інцидентом міліцейське керівництво не захотіло, а головний міліціонер Донецька пройшов мимо і навіть не поцікавився, що відбувається.

Інтернет-сайт донецького клубу пише, що 70 динамівських фанів перед стадіоном били всіх підряд, зокрема волонтерів, розгромили зупинку, розбили скло у автобуса з символікою «Шахтаря», спалили дві палатки з «шахтарською» атрибутикою і побили продавця, порозбивали машини перед стадіоном. І це все робилось при 25 тисячах донецьких фанів та невідомої нам кількості правоохоронців? В таке може повірити лише дитина з дитсадка, і то з дитсадка для розумово відсталих. Скоріш за все це були дії донецьких фанів, а правоохоронці, нікого не спіймавши, вирішили це все списати на нас.

Дії правоохоронців Донецьке не є халатними, вони є навмисними.

А по поводу культури вболівальників, то ми, фани київського «Динамо» на відміну від донецьких, не сунемо в рот всіляку гидоту (дудки і т.д.); не кричимо нецензурні вислови, а співаємо; коли нам показують різні жести ми не відповідаємо тим же, а показуємо на табло, де висвічений рахунок матчу; а нашу чоловічу гідність можуть побачити лише наші кохані жінки, а не фани інших клубів!!!!!

Вболівальники ФК «Динамо»(Київ)
з м.Переяслав-Хмельницький, Київської області
(всього 45 підписів)

Сайт фан-клубу «Динамо»(Київ)
Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей
Футбол | 18 апреля 2024, 17:31 160
Чуть не перемудрили. Шахтер спас победу над Зарей

Команда Пушича умудрилась пропустить при преимуществе по количеству игроков, но вовремя спохватилась

Случилось недоразумение. Арендованному динамовцу не будут делать операцию
Футбол | 19 апреля 2024, 13:21 0
Случилось недоразумение. Арендованному динамовцу не будут делать операцию

Антон Боль травмирован, но восстанавливается согласно рекомендациям врачей

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.