Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1230
0

Голодюк приступил к тренировкам

В матче с «Галатасараем» полузащитник получил серьезную травму глаза

Голодюк приступил к тренировкам
Олег Голодюк

Півзахисник «Карпат» та молодіжної збірної України Олег Голодюк ледве встиг оговтатися від важкої травми, знову змусив уболівальників хвилюватися. У першому таймі в матчі проти «Галатасарая» захисник гостей у боротьбі з Олегом відмахнувся рукою, після чого карпатівець упав на газон. За кілька хвилин його замінили, а головний тренер «зелено-білих» розповів, що в Голодюка пошкоджене око.

- Зараз я вже почуваюся нормально, але справи у мене були кепські, - каже Олег Голодюк. – Відразу після гри ми поїхали в лікарню. Лікар сказав, що у мене змістився кришталик. На певний час навіть зір у мене пропав. Медики наполегливо рекомендували мене госпіталізувати, однак вдалося їх переконати і усі краплі та таблетки я поніс додому. Але все-одно треба було перебувати в темряві, ще казали, щоб я пов’язку носив. І, ясна річ, жодного футболу.

- Коли ти відчув, що стало легше?
- Травму я отримав в четвер, а на вулицю вийшов лише в понеділок. Потім почав тренуватися за індивідуальним графіком, але вже зараз працюю в загальній групі і готуюся до гри.

- Пам’ятаєш, що відбулося у тому епізоді?
- Я передивлявся відео, але так нічого і не зрозумів. Швидше за все, суперник зачепив око пальцем. Коли до мене підбігли тренери, сказали, щоб я відкрив око. Але ж мені здавалося, що воно і так відкрите! Я приклав лід, ніби стало легше. Вийшов на поле, Тубіч дає передачу, а здається, що до мене летить не один м’яч, а три. Я вибив його подалі і попросив заміну, бо зрозумів, що в такому стані команді не допоможу.

- Де ти додивлявся гру?
- Після заміни я пішов до роздягалень, але нам з Ігорем Ощипком поставили стільці в кабінеті директора стадіону – тож поєдинок ми дивилися звідти. Коли нам забили гол, то, ясно, що ми були шоковані. Але коли «Карпати» зрівняли рахунок, то я забув про око, а Ощипко про коліно! Від щастя ми просто не знали куди дітися…

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 26 апреля
Футбол | 26 апреля 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 26 апреля

Важные события во всех видах спорта совместно от Sport.ua и GGBET

Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри
Бокс | 25 апреля 2024, 14:53 6
Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри

Также MEGOGO покажет поединок Беринчик – Наваррете

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.