Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
15288
47

Арбитрам выдали датчики

Пьерлуиджи Коллина будет лично следить за подготовкой каждого арбитра в Украине

Арбитрам выдали датчики
У суботу, 4 вересня, куратор системи суддівства в професійному футболі України П’єрлуїджі Колліна провів чергову зустріч з арбітрами Прем’єр-ліги. Метою зібрання було надання рефері спеціального технічного обладнання, яке сприятиме покращенню їхньої роботи.
 
Результати тестування
 
Нагадаємо, що на початку серпня наші елітні судді пройшли спеціалізоване тестування в Національному університеті фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ). Перевірка вказала на різний рівень можливостей арбітрів, однак, за словами Колліни, ця ситуація є цілком закономірною. Адже різниця у віці між деякими з них сягає п’ятнадцяти років.
 
Втома − причина помилок
 
«Важливо, щоб кожен суддя чітко уявляв собі свій фізичний стан і з огляду на нього вибудовував подальший тренувальний процес, − пояснював Колліна. − Належним чином підготувавшись до гри і перебуваючи у гарній формі, ви істотно зменшите вірогідність помилок, котрі нерідко стають наслідками втоми».
 
Індивідуальні показники
 
Кожному арбітру була надана персоналізована програма підготовки, вирахувана і створена для нього на основі розробок фахівців НУФВСУ та індивідуальних характеристик, отриманих під час серпневих тестів. Якість та об’єм виконаних завдань контролюватимуться спеціальним обладнанням − годинником та датчиком, що кріпиться до грудної клітини.
 
Збір інформації
 
Ці сучасні пристрої, які також були роздані суддям, робитимуть кардіограму і навіть фіксуватимуть відстань, яку долатимуть рефері при виконанні необхідних вправ. Отримана таким чином інформація буде відіслана технічним експертам, а далі, після відповідної комп’ютерної обробки, потраплятиме безпосередньо до П’єрлуїджі Колліни. Зрештою куратор робитиме висновки щодо рівня готовності своїх підопічних та їхньої сумлінності на тренуваннях.
 
Поради куратора
 
Аби протестувати нове обладнання, арбітри провели годинне заняття на полі навчально-тренувального комплексу імені Віктора Баннікова, де отримали додаткові роз’яснення фахівця НУФВСУ щодо використовування годинників та датчиків. Зі свого боку Колліна, який уважно стежив за роботою суддів, надавав їм корисні поради, спрямовані на покращення ефективності тренувального процесу.
 
Модифіковані прапорці
 
Наостанок кожен з 24-х служителів Феміди, що працюють на матчах Прем’єр-ліги, отримав від італійця набір з двох обладнаних електричними пристроями прапорців, призначених для лайнсменів. Відтепер асистенти привертатимуть увагу арбітра не лише відмашками, але й радіосигналами, котрі надсилатимуть за допомогою кнопки на прапорці. Суддя ж у полі не матиме потреби постійно тримати у полі зору своїх помічників − про їхні дії йому миттєво сповіщатиме датчик, прикріплений на передпліччі.
 
В очікуванні призначення
 
«Отже ми зробили ще два кроки, спрямовані на покращення вашої роботи, − звернувся наприкінці зустрічі П’єрлуїджі Колліна до своїх підопічних. − Ви отримуєте можливість здійснювати правильну фізичну підготовку до матчів, а під час гри зможете більш уважно стежити за тим, що відбувається на полі». Арбітри вже готуються до наступних випробувань. Ті з них, хто працюватиме на матчах чергового туру Прем’єр-ліги, отримають відповідні призначення у понеділок, 6 серпня.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Рассматривает ли Лунин уход из Реала после игры с Ман Сити? Известны детали
Футбол | 18 апреля 2024, 13:54 2
Рассматривает ли Лунин уход из Реала после игры с Ман Сити? Известны детали

Украинский вратарь думает только о «королевском клубе»

Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити
Футбол | 18 апреля 2024, 10:51 3
Лунин получил высокое признание за невероятный перфоманс в игре с Ман Сити

Украинец попал в символическую команду недели Лиги чемпионов от WhoScored и SofaScore

Комментарии 47
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lua-Lua
флашки огонь))
dychko
от пригадався анекдот про "місце прокляте"...
Frend00
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ARISTOK
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Dron.gin
maks69 — 06.09.2010 19:46
не соглашусь с тобой. Когда надо то от Маркевича идет интервью! Взять например статью когда он оправдывался за то что не говорил что у сборной нет будущего! Явная заказная статья что бы оправдаться!
maks69
Я ДУМАЮ МАРКЕВИЧ С УДОВОЛЬСТВИЕМ НЕ ДАВАЛ БЫ НИКАКИХ ИНТЕРВЬЮ, НО НАШИ РЕБЯТА-ЖУРНАЛЮГИ, ИЗОБРАЖАЮЩИЕ С СЕБЯ ПАПАРАЦИ, БОЯСЬ ОСТАТЬСЯ БЕЗ РАБОТЫ, СТАРАЮТСЯ ЗАЛЕЗТЬ В ДУШУ ЧЕЛОВЕКУ ЕЖЕДНЕВНО. НУ А РЕЖИССЕРАМ В ЛИЦЕ АДМИНОВ САЙТА НЕЧЕГО НЕ ОСТАЕТСЯ КАК ВЫЛОЖИТЬ ЭТОТ ХЛЕБУШЕК НАСУЩНЫЙ НА ВСЕОБЩЕЕ ОБСУЖДЕНИЕ, А ПОТОМ СПОКОЙНО НАБЛЮДАТЬ ЗА ВСЕОБЩИМ СРАЧЕМ. ХОТЯ ЗАЧАСТУЮ БЫВАЕТ, ЧТО НАЙДЯ ЕЩЕ НЕСКОЛЬКО ИСТОЧНИКОВ ВЫЛОЖЕННОЙ ИНФОРМАЦИИ, НАБЛЮДАЕШЬ СУЩЕСТВЕННЫЕ РАСХОЖДЕНИЯ В ТЕКСТЕ. НЕ БУДЬТЕ ШУСТЕРАМИ, КОТОРЫЙ БОЛЬШЕ ВСЕХ РАЗЬЕДИНЯЕТ В ЭТОЙ СТРАНЕ
az12360
знаете в чем разница между Маркевичем и простым командиром роты? мы принимаем решения за жизнь людей,а они за деньги.просто когда командир обделается его больше не будет,а эти все будут поносить кого то.срань и стыдоба.
ABC
az12360 — 06.09.2010 19:22----------------------------
Умно!
az12360
не хочеться начинать срач.но гляньте или прочитайте.все отрицательные коменты или от харьковчан или от донетчан.ну так восток давайте своли варианты.нормальные болельщики с россии нам завидуют,что у нас работает Коллина,даже не язвят они просто завидуют.я думал что евгений ночь и модераторы сайта и просто очень много адекватных людей(не болельщиков Металлиста)выставят эту новость и все примут ее на Ура.но нетушки но ваша бодяга --Суркис все купил--если честно уже за--а.идите в россию в премьер лигу и кричите --Путин все купил,только там за такие выражения будете катать карандаши с сосны диаметром 80см,и при этом 1 карандаш.если проще то Харьковчане уже достали.чуть политики--давайте мера выберем,ну а потом.....(чесно достало,что ни день интервью Маркевича.может и хороший тренер и хороший мужик,но 2 раза договорняк наверное перебор.)
Pirogov_075
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SaneK_Kremenchug
Витька — 06.09.2010 17:50
А пока оборачивался - Милевский уже валяется в штрафной...
Витька
не прокатит подделка сигнала, так как это просто знак главному арбитру, чтобы он посмотрел на бокового. Пойдет сигнал он глянет на бокового, а тот флаг то и не поднимал, соотв. продолжит игру, подумав, что тот случайно нажал кнопку.
diogendog
Результати тестування
Нагадаємо, що на початку серпня наші елітні судді пройшли спеціалізоване тестування в Національному університеті фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ). Перевірка вказала на різний рівень можливостей арбітрів, однак...
___________________________________________________
Рівень різний, а правила одні. От якби прізвища арбітрів опублікуали, у яких рівень готовності не відповідає нормам.
putevoy
palich10 и amber_from_Kharkov
Не погоджуюсь, адже «Вірогідність» – може бути і властивістю, що характеризує дані на точність, повноту та змістовність
XanTer-FCSD
ПРИ УМЕЛОМ ПОДХОДЕ К ДЕЛУ, МОЖНО НАЙТИ ГОЛОВАСТИКОВ, КОТОРЫЕ НАСТРОИВ МОБИЛЬНЫЙ ТЕЛЕФОН НА НУЖНУЮ ЧАСТОТУ, СМОГУТ СИДЯ НА ТРИБУНЕ ПОДАТЬ АНАЛОГИЧНЫЙ СИГНАЛ ГЛАВНОМУ АРБИТРУ ОБ ОФСАЙДЕ, ИЛИ НАРУШЕНИИ ПРАВИЛ О БОКОВОГО АРБИТРА. И РАЗБИРАТЬСЯ ПРИДЕТСЯ ДОЛЬШЕ, ЧЕМ ПОСМОТРЕТЬ ВИДЕОПОВТОР.
разберутся в течении часа
maks69
ПРИ УМЕЛОМ ПОДХОДЕ К ДЕЛУ, МОЖНО НАЙТИ ГОЛОВАСТИКОВ, КОТОРЫЕ НАСТРОИВ МОБИЛЬНЫЙ ТЕЛЕФОН НА НУЖНУЮ ЧАСТОТУ, СМОГУТ СИДЯ НА ТРИБУНЕ ПОДАТЬ АНАЛОГИЧНЫЙ СИГНАЛ ГЛАВНОМУ АРБИТРУ ОБ ОФСАЙДЕ, ИЛИ НАРУШЕНИИ ПРАВИЛ О БОКОВОГО АРБИТРА. И РАЗБИРАТЬСЯ ПРИДЕТСЯ ДОЛЬШЕ, ЧЕМ ПОСМОТРЕТЬ ВИДЕОПОВТОР.
maks69
И ЕЩЕ ВОПРОС - А ГДЕ БУДЕТ ТРАНЗИТНЫЙ СЕРВЕР?
maks69
У РЕЗЕРВНОГО АРБИТРА БУДЕТ СВОЙ ДАТЧИК, ЕСЛИ ДАЛИ НА КАРМАН, ТО ДАТЧИК ДАЕТ СИГНАЛ АРБИТРАМ, ЧТО БАБКИ УЖЕ НА БАЗЕ
amber_from_Kharkov
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
fokus81
Зи де б мені таку кнопку від прапорця знайти?