Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Художественная гимнастика
|
1747
0

Українська Федерація гімнастики нарешті з новим президентом

Відбулась Позачергова Конференція УФГ

Українська Федерація гімнастики повідомляє, що 11.11.2005 відбулась Позачергова Конференція УФГ, скликана керівним органом - Президією, на котрій була розглянута ситуація, яка склалась в Федерації протягом останніх 11 місяців.

На конфереції були присутні 80 делегатів від 24 областей України, міст Києва та Севастополя .
Конференція була правомочною, т.я. для її легітимності достатньо було присутності 55 делегатів.

Делегати детальними прикладами довели, що діяльність Хлус С.Г. спричинила матеріальну та моральну шкоду Українській Федерації гімнастики, конкретним гімнастичним видам спорту , спортсменам та тренерам , її некомпетентні дії підривали авторитет української гімнастики у світі та ледь не призвели до виключення України зі складу членів Міжнародної Федерації гімнастики .

В результаті бурхливих виступів та обговорень. Конференція майже одностайно, (75 -"за", 3 -"проти", 2 -"утримались")  дійшла згоди про необхідність позбавлення Хлус Стелли Георгіївни повноважень Президента УФГ та за її систематичні деструктивні дії, котрі ввійшли в протиріччя з положеннями Законів України, Статутом Федерації, рішеннями керівних органів та тренерських рад, з метою усунення негативних наслідків для Федерації, які вже виникли з її вини та недопущення їх у подальшому, - припинити також її членство у Федерації та вивести зі складу Президії УФГ.

Переважною більшістю голосів присутніх делегатів (77 -"за", "проти" - немає, 3 - "утримались") Президентом Української Федерації гімнастики було обрано Коржа Віктора Петровича.

Корж Віктор Петрович народився 3 серпня 1957 року в м. Харкові. Має дві вищі освіти. 1982 р. - закінчив Харківський медичний інститут. 1989р. – закінчив Київський державний інститут фізичної культури та спорту.  Майстер спорту міжнародного класу з велоспорту. Кандидат наук в галузі фізкультури та спорту.

З 1982 року працює на різних посадах в галузі фізкультури та спорту.

З 1997 по 2005 р. працював керівником ФСТ «Динамо» України. За цей час ФСТ «Динамо» України стало лідером серед спортивних товариств за спортивними показниками, була сформована власна економіка з доходами до 40 мільйонів гривень на рік.

В.П. Корж є членом виконкому НОК України, входить до керівних органів ряду федерацій.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.