Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3504
0

Матч тура. Энергия – ТВД. Анонс

Чемпіонат стартує львівським дербі

Матч тура. Энергия – ТВД. Анонс

Символічно те, що чемпіонат України з футзалу стартує саме у Львові. Адже саме Львів вважається центром українського футзалу. І саме поєдинком у Львові розпочнеться чергова сезонна футзальна битва.

До того ж, стартує ще й найзапеклішим львівським дербі між «Енергією» і «ТВД». Обидві команди майже не поміняли склад у міжсезоння. У підопічних Миколи Сича лише три зміни. Повернувся у команду Олександр Бондар, а покинули колектив Іван Ільницький і Тарас Кузь. Навіть без суттєвого підсилення керівництво «Енергії» вважає, що команді під силу поборотись за золоті нагороди чемпіонату.

Якщо брати до уваги закінчення минулого сезону, то у «ТВД» також не відбулось вагомих змін. Адже Вахула, Мельник, Сільченко і Чеботарьов пішли ще до закінчення попереднього чемпіонату, як і прийшов у команду Саківський. Також підсилились підопічні Романа Ковальчика воротарем Юрієм Дегтяренком і Тарасом Кузем.

Саме для останнього поєдинок проти «Енергії» буде надпринциповим. Тарас прагнутиме підтвердити, що він футзаліст високого рівня і «енергетикам» не варто було прощатись із ним. У міжсезоння ці команди зіграли два товариських поєдинки. У першому поєдинку 6 серпня «Енергія» перемогла 3:2. А через три дні «теведисти» сповна помстились своїм сусідам перемігши їх 7:3. І саме у другому поєдинку чи не першу скрипку у атакуючих діях відіграв Кузь. Він і паси віддавав і неперевершений гол в дев’ятку забив.

Минулого сезону перший матч між цими командами пройшов у 7-му турі. Тоді «Енергія» легко здолала «ТВД» 5:1. При чому єдиний гол Кордоба забив, коли ситуація вже була безнадійною. А от у другому колі матч видався дуже запеклим. Нічия 3:3, причому «Енергія» завдяки двом голам на останніх двох хвилинах змогла вийти вперед, а потім Сільченко вирвав для «ТВД» нічию.

Цього разу чекаємо не менш захоплюючий і бойовий поєдинок. Запрошуємо усіх на старт 18-чемпіонату України у палац спорту «Галичина». Пориньмо разом у новий футзальний сезон.

Володимир КРУПЧУК

4 сентября, суббота
«Энергия» (Львов) – «ТВД» (Львов)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 12.00
Видеотрансляция на www.energia.lviv.ua
Арбитры: Дараган, Олейник (оба – Киев)
Прогноз www.sport.ua – 3:2

Опрос

Голосов 23
С каким исходом завершится матч «Энергия» - «ТВД»?

Победа «Энергии»

15 голосов 65.22 %

Ничья

0 голосов 0.1 %

Победа «ТВД»

8 голосов 34.78 %

В опросах могут участвовать только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.