Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
|
2687
0

Рось продовжують громити

Огляд матчів 6-го туру другої ліги у групі А

Рось продовжують громити

ЕНЕРГІЯ - ВЕРЕС - 4:0 (0:0).
28 серпня. 17.00. Нова Каховка. С-н «Енергія». 4000 глядачів.
Судді: Р.Бохняк (Севастополь), В.Сухін, А.Коваленко (обидва — Одеса).
Делегат ФФУ: Ю.Буренко (Київ).
Нова Каховка: Холоша (Касперович, 90+1), Смирнов, Дитятьєв (Дмитровський, 79), Швей, Гурін (Вічевий, 88), Батраченко (Михайлов, 81), Вад. Кучеревський, Ленський (Турський, 84), Білоусов (Філіппов, 65), Манасян (Черняєв, 88), Фальковський.
Тренер: Сергій Шевцов.
Рівне: Суходолов, Фірсов, Воротеляк, Єфімчук, Котюк, Гавриляк (Бубнович, 85), Новосад, Гайдук, Оксенюк, Хлібович (Назарчук, 73), Любар, (Жилінський, 82). Запасні: Печинський, Калласте.
Тренер: Віталій Шевчук.
Голи: Фальковський (57), Батраченко (76), Манасян (79), Дмитровський (87).
Попередження: Фірсов (37).
Вилучення: Фірсов (56, друга жовта картка).

Мало хто з уболівальників новокаховської команди сподівався, що рівненчани, які перебувають серед аутсайдерів, здобудуть у Новій Каховці бодай очко. Мабуть, у це вірили і господарі поля, футболісти «Енергії». Вони з перших хвилин повели навальні атаки на ворота гостей, створивши багато голевих моментів. Принаймні половина гравців новокаховчан мали можливість відзначитися. Гості ж, зосередивши в обороні значну кількість футболістів, відбивалися, як могли. А іноді ще і гостро контратакували. І навіть на 18-й хвилині Любар поцілив м'ячем у стійку воріт «Енергії». Однак до перерви м'яч так і не побував у воротах жодної з команд.

Після відпочинку картина гри не змінилася. Новокаховчани насідали на ворота рівненчан. Гості оборонялися, частенько порушуючи правила. Тому і не диво, що на 56-й хвилині отримав другу жовту картку їхній захисник Фірсов. Залишившись удесятьох, футболісти «Вереса» вже не могли стримувати натиск господарів, їхній захист почав тріщати і посипався. Вже за хвилину атака новокаховчан правим флангом завершилася передачею у штрафний майданчик, а там найспритнішим виявився Фальковський, який переправив головою смугастого у ворота «Вереса».

Другий гол влетів у їхні ворота після того, як воротар рівненчан Суходолов парирував м'яч на кутовий. А після розіграшу стандарту, хоча захисники і вибили м'яч зі штрафного майданчика, але він потрапив до капітана новокаховчан. Батраченко приклавшись до шкіряної кулі, увігнав її у праву нижню шістку воріт «Вереса».

Третій м'яч забив найкращий бомбардир новокаховчан Манасян, який, завершуючи атаку з правого флангу, обвідним ударом поклав м'яч у сітку воріт гостей.

А остаточний рахунок у цьому матчі встановив під кінець гри Олексій Дмитровський.

БАСТІОН - ЧОРНОМОРЕЦЬ-2- 0:0.
28 серпня. 17.00. Іллічівськ. Стадіон «Шкільний». 1000 глядачів.
Судді: М.Кривоносов (Київ), А.Ісаєв, В.Висоцький (обидва — Запоріжжя).
Делегат ФФУ: І.Карпенко (Кривий Ріг).
Іллічівськ: Череднюк, Павлов, Волчков, Куянов, Лілик, Пащенко, Нечипорук (Гайдаржи, 67), Гавенко, Поляхов, Ком'ягін (Барба, 36; Вол.Рудою, 83), Белмохтар. Запасні: Колядюк, Лужанський, Шеремет, Кувшинов.
Тренер: Олександр Краснянський.
Одеса: Ганєв, Бабенцов, Бобко, Колода, Салівон (Шульц, 69), Сербул, Слинкін, Сердюченко (Іванов, 90+2), Александров (Азицький, 75), Гавриленко (Галаган, 79), Тащі (Прохода, 87). Запасні: Кліщук, Силантьєв.
Тренер: Владислав Зубков.
Попередження: Волчков (55), Гавенко (90+3) — Слинкін (30), Сердюченко (62), Бабенцов (69).

Дебют одеського дербі вийшов насиченим. На початку матчу господарі поля могли двічі відкрити рахунок. Ком'ягін з лету пробивав у площину воріт, але хтось із оборонців кинувся під удар, і м'яч полетів на кутовий. А потім небезпечний простріл з правого флангу не зуміли замкнути Поляхов і Волчков. Одесити відповіли дальнім ударом Колоди, після якого м'яч влучив у поперечину. В середині тайму ініціативою заволодів «Бастіон». Проте єдиний голевий момент до перерви виник біля воріт Череднюка. Після подачі Гавриленка з кутової позначки Слинкін пробивав з гострого кута головою. Але хтось з гравців «Бастіону» встиг підстрахувати свого воротаря і винести м'яч на кутовий.

Другий тайм проходив за переваги господарів поля. Проте небезпечні моменти виникали досить рідко. Спочатку Пащенко пробив метрів з тридцяти — воротар «Чорноморця-2» зумів зафіксувати м'яч. Потім Белмохтар спочатку пробив головою з лінії воротарського, а потім зі штрафного удару послав м'яч вище воріт. Ще два моменти мав Поляхов. Спочатку крайній форвард пройшов мало не всю захисну лінію гостей, але послав м'яч вище воріт. А потім не використав вихід на побачення з Ганєвим.

СКАЛА - РОСЬ - 4:0 (2:0).
28 серпня. 17.00. Стрий. Центральний міський стадіон «Сокіл». 1000 глядачів.
Судді: А.Дудчик (Чернігів), Я.Песоцький (Суми), А.Папірович (Хмельницький).
Делегат ФФУ: В.Бабій (Житомир).
Моршин: Шпук, Басараб, Білий (Кайдрович, 76), Рустамов, Антонів (Мазур Юрій, 60), Сухоцький, Бутрак (Сиващенко 79), Єрмаченко (Ширай, 72), Гончарук (Лавринок, 82) Коропецький, Дністрян. Запасні: Михалевич, Кміть, Олійнич.
Тренер: Іван Бубис.
Біла Церква: Пославський, Беридзе, Чередниченко, Спотар, Єлькін, Кравчук (Цурупін, 27), Прачук, Ямборко (Демський, 52), Дармороз (Хринюк, 81), Запорожець (Момотенко, 46), Крилюк, Запасні: Карпутєв, Устименко. Тренер: Євген Фещенко.
Голи: Басараб (22), Антонів (42), Дністрян (56, 89).
Попередження: Кравчук (15), Дармороз (37), Цурупін (47), Момотенко (49), Беридзе (88).

У минулому чемпіонаті ФК «Скала» двічі поступився білоцерківській команді. Хотів би зазначити, що у цьогорічній першості підопічні Івана Бубиса після впевненої домашньої перемоги у першому турі над ФК «Суми» у подальшому виступали вкрай невдало — лише одна нічия при трьох поразках. Мало того, в останніх чотирьох матчах гравці ФК «Скала» не забили жодного м'яча. І ось нарешті їх прорвало...

На цій грі був присутній президент Професіональної футбольної Ліги України Мілетій Бальчос. Гра розпочалася з атак господарів, які уже на першій хвилині могли відкрити рахунок після удару головою Басараба. Однак шкіряна куля пролетіла у кількох сантиметрах над поперечиною. У подальшому футболісти «Скали» домінували і володіли ігровою та територіальною перевагою. На 22-й хвилині Басараб після кількох спроб таки домігся успіху, гарматним ударом переправивши м'яч у ворота Пославського — 1:0. Після забитого м'яча господарі посилили атакувальні дії і раз по разу загрожували воротарю гостей. А що ж гості? На 29-й хвилині вони провели швидку контратаку, яку завершував Єлькін. Однак Шпук зумів упоратися з цим ударом. За кілька хвилин до перерви господарі вдруге засмутили воротаря гостей. Білий подав з кутового, і Антонів у красивому стрибку головою пробив у лівий від воротаря кут воріт — 2:0.

По перерві господарі продовжували наступ. На 56-й хвилині вони провели красиву атаку, яка завершилася черговим взяттям воріт. Бутрак навісив м'яча на Дністряна, і той не сильним, але точним ударом переправив м'яча у сітку воріт — 3:0. Непогані моменти для взяття воріт мали Гончарук і Бутрак, проте не зуміли втілити їх у забиті м'ячі. Під завісу матчу господарі вчетверте забили. Мазур отримав м'яча на підступах до штрафного гостей і потужно пробив. Страж гостей зумів відбити удар, проте Дністрян повторним ударом влучив у сітку воріт — 4:0.

НИВА - МФК МИКОЛАЇВ -1:2 (0:1).
28 серпня. 17.30. Тернопіль. Міський стадіон. 500 глядачів.
Судді: Я.Біць, Ю.Суряк, Р.Пузанський (усі — Львів).
Делегат ФФУ: В.Козик (Мукачеве).
Тернопіль: Андрієшин, Грінченко (Лема, 65), Орлов, Городецький, Кормило, Остренко (Семкін, 46), Довбиш (Тригуба, 79), Лафазан, Ковальов, Пришнівський (Панасюк, 46), Розман (Грисюк, 57).
Тренер: Сергій Шиманський.
Миколаїв: Карпов, Гончаренко, Войцеховський, Волков (Іванов, 37), Маткевич, Гостєв, Білий, Яворський (Чаус, 69), Родевич, Скороход (Білоус, 46), Бездольний (Моря, 83).
Тренер: Руслан Забранський.
Голи: Городецький (83) — Яворский (40), Родевич (68).
Попередження: Пришнівський (17), Орлов (30), Лафазан (30), Довбиш (47) — Гончаренко (34), Білоус (73), Родевич (75).

ДИНАМО - ЄДНІСТЬ - 1:0 (0:0).
28 серпня. 17.30. Хмельницький. Стадіон «Поділля». 2000 глядачів.
Судді: Ю.Синишин (Івано-Франківськ), А.Нізола (Тернопіль), А.Приймачук (Рівне).
Делегат ФФУ: І.Калита (Чернівці).
Хмельницький: Козіброда, Шляховий, Антонов, Лазар, Черемісін, Шимко (Беринда, 90+3), Безвещук (Колесников, 46), Маліцький (Мавров, 83), Лепетун (Дехтярук, 70), Бортнік (Яремчук, 55), Муравський (Слободян, 49).
Плиски: Шевченко, Заварні (Шарій, 59), Комар, Лемішевський, М.Колесников, Яворський, Карпов, Прима (Олексієнко, 75), Ковальчук, Рудавець (Гричак, 62), В.Колесников. Тренер: Вадим Лазоренко.
Гол: Малицький (54).
Попередження: Малицький (46) — Ковальчук (64), Лемішевський (84).

СУМИ - ДЕСНА -1:1 (0:0).
27 серпня. 18.00. Суми. Стадіон «Ювілейний». 1920 глядачів.
Судді: В.Новохатній, М.Чос, Є.Яковлєв (усі — Київ).
Делегат ФФУ: І. Павленко (Вінниця).
Суми: Козаченко, Розгон, Бурдіян, Салатін, Войтович, Вечтомов, Бондарчук, Ретушняк, Осадчий, Бундаш (Матлаш, 56), Горкун (Марченко, 70).
Тренер: Ігор Жабченко.
Чернігів: Литвин, Гетьман, Олійник, Блавацький, Єлісєєв, Таран (Тітомир, 63), Гулордава (Проценко, 79), Кожем'яченко, Алаєв (Волков, 90+2), Велієв, Рева.
 Тренер: Олег Мельниченко.
Голи: Войтович (68, пен.) — Єлісєєв (79).
Попередження: Розгон (58) — Тітомир (81).


Олександр КРУПІЦА, Сергій ЧАЙКА, Михайло ОЛІЙНИК, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.