Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
2666
4

В чемпионате Украины по хоккею примут участие 7 команд

Старт чемпионата - 24 сентября

В чемпионате Украины по хоккею примут участие 7 команд

В 19 розіграші Чемпіонату України візьмуть участь 7 команд: ХК»Сокіл»(Київ), ХК»Беркут»(Київ), ХК»Компаньйон»(Київ), ХК»Білий Барс»(Київська обл.), ХК»Харків»(Харків), ХК»Донбас»(Донецьк), ХК»СДЮСШОР-Ворони»(Суми).

Про цей факт стало відомо 27 серпня на робочій нараді, що відбувалася в офісі ФХУ, керівників хокейних клубів, які мають намір в наступному сезоні виступати в національному чемпіонаті України.

Як повідомив офіційний сайт ФХУ:
«Учасники наради обговорили проекти регламентних документів чемпіонату, систему проведення змагань та інші організаційні питання. З нового сезону, враховуючи рекомендації Міжнародної федерації хокею, національний чемпіонат регулюватиметься Регламентом чемпіонату України, який визначає основні принципи та засади змагання і приймається на весь Олімпійський цикл (2010-2014 роки), Спортивним регламентом, який регулює систему проведення змагання і приймається на кожен сезон, а також Дисциплінарним регламентом, який визначає види спортивної дисциплінарної відповідальності (покарань) за здійснені порушення...

Що ж до системи проведення змагання, то всі команди висловили свою згоду на проведення чемпіонату в два етапи: на першому етапі команди грають в чотири кола, після чого шість найкращих клубів виходять до другого етапу. На другому етапі команди виявляють переможця та призерів чемпіонату за принципом плей-офф. При цьому дві найкращі команди регулярного чемпіонату автоматично потрапляють до півфіналу, решта учасників другого етапу розпочне боротьбу за медалі зі стадії ¼ фіналу. Матчі у серіях триватимуть до двох перемог однієї із команд.

Одними із найбільш дискусійних питань стали розмір заявки команд та періоди дозаявок. В результаті більшість команд підтримало пропозицію Федерації обмежити заявку команди на сезон 33 гравцями. Внести зміни до заявочного листа команди зможуть в двох трансферних вікнах: у листопаді цього року та наприкінці січня наступного.

Особливістю нового чемпіонату стане проведення календарних матчів в так звані «ігрові дні». Ігровими днями чемпіонату визначено вівторок та п’ятницю (субота та неділя – резервні дні). Матчі будуть розпочинатись в робочі дні не раніше 18:00, що дасть змогу більшій кількості вболівальників наживо слідкувати за перебігом чемпіонату.

Стартує 19-й чемпіонат України в п’ятницю 24 вересня, а завершиться в першій декаді квітня наступного року. Регламент чемпіонату, Спортивний та Дисциплінарний регламенти, а також календар змагання буде оприлюднено після підписання договорів між командами та Федерацією (початок другої декади вересня).»

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Rash_8
шкода, що команда Дніпропетровська не заявилась. Треба ж розширювати географію
terentyev2010
"Сокол" уже 7 сентября стартует в ОЧБ.
Kosty_RF
Интересный турнир. А Сокол в этом году будет в ОЧБ играть?
auut
а где супер команда-жесть "Будивельник"..?)