Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
18910
78

Юрий Калитвинцев огласил состав

Кулаков и Кожанов готовятся к дебюту!

Юрий Калитвинцев огласил состав
Юрий Калитвинцев и Александр Хацкевич

Керівництво першої збірної України на чолі з Юрієм Калитвинцевим оприлюднило список гравців, викликаних на контрольні матчі з Польщею та Чилі, що відбудуться відповідно 4 вересня у Лодзі та 7 вересня в Києві.

Перед тим, як перейти до переліку футболістів, зазначимо, що суттєво оновився сам тренерський штаб національної команди. На найближчий період вакансії, що з’явилися, заповнять Геннадій Литовченко, Сергій Ребров і наставник воротарів Сергій Краковський.

Два Дениси − два дебютанти

На вересневий збір викликані 24 гравці. Для двох із них − Дениса Кожанова з «Карпат» та Дениса Кулакова з «Ворскли» − це запрошення перше в кар’єрі, а львів’янин узагалі абсолютний дебютант збірних команд. Уперше нинішній тренерський штаб звернув увагу й на ще одного гравця полтавського клубу − Олега Краснопьорова, котрий одного разу вже одягав футболку головної команди, в листопаді 2008 року взявши участь у товариському матчі з Норвегією. Варто відзначити й повернення до національної команди Віталія Мандзюка з «Дніпра» та київського динамівця Євгена Хачеріді, котрі пропустили попередні збори через травми.

Інтереси «молодіжки»

У перших осінніх спарингах тренери «синьо-жовтих» не розраховуватимуть на Євгена Коноплянку, Ярослава Ракицького та інших гравців, які захищали кольори національної команди паралельно з виступами в «молодіжці». Адже команда Павла Яковенка наразі готуватиметься до вирішальних матчів відбірного циклу Євро-2011 − проти Франції (3 вересня) і Словенії (7 вересня).

На нас чекає Лодзь

Збір національної команди розпочнеться в понеділок, 30 серпня, на учбово-тренувальній базі в Кончі-Заспі. Гравці «Дніпра» і «Карпат», котрі цього дня будуть задіяні в матчах національного чемпіонату, приєднаються до збірної 31-го. На цей же день заплановано прес-конференцію Юрія Калитвинцева (початок − о 16.00), спілкування футболістів із мас-медіа (з 17.45 до 18.00) та відкрите тренування команди (початок − о 18.00). Третього вересня збірна України вилетить до Польщі, де того ж дня о 17.00 розпочне тренування на стадіоні «Відзев» у місті Лодзь. За півгодини до початку заняття наставник нашої команди спілкуватиметься з представниками ЗМІ в конференц-залі арени.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П’ятов («Шахтар» Донецьк), Андрій Дикань («Терек» Грозний, Росія).

Захисники: Василь Кобін, Дмитро Чигринський (обидва − «Шахтар»), Віталій Мандзюк, Євген Чеберячко (обидва − «Дніпро» Дніпропетровськ), Тарас Михалик, Євген Хачеріді (обидва − «Динамо» Київ), Володимир Польовий («Металург» Запоріжжя), Олександр Романчук («Металіст» Харків), Артем Федецький («Карпати» Львів).

Півзахисники: Олег Гусєв («Динамо»), Денис Кожанов, Ігор Худоб’як (обидва − «Карпати»), Олег Краснопьоров, Денис Кулаков (обидва − «Ворскла» Полтава), Олександр Алієв («Локомотив» Москва, Росія), Анатолій Тимощук («Баварія» Мюнхен, Німеччина), Олександр Яковенко («Андерлехт» Брюссель, Бельгія).

Нападники: Марко Девич («Металіст»), Артем Мілевський, Андрій Шевченко (обидва − «Динамо»), Євген Селезньов («Дніпро»), Андрій Воронін («Динамо» Москва, Росія).

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс
Футбол | 23 апреля 2024, 23:59 36
Зинченко поучаствовал. Арсенал уничтожил Челси с Мудриком на Эмирейтс

Команда Артеты праздновала самую крупную победу в истории отношений между этими коллективами

Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико
Футбол | 23 апреля 2024, 12:00 0
Таблица Ла Лиги после Эль Класико, победы Жироны и поражения Атлетико

19–22 апреля состоялись матчи 32-го тура чемпионата Испании 2023/24

Комментарии 76
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keshmann
Пятов
Федецкий,Хачериди,Михалик,Романчук
Гусев,Алиев,Тимощук,Кожанов
Шевченко,Девич
На Польшу !!!
maestroplus
Юра Калитвинцев сделает команду Чемпионов Европы! Одназначно!
Ему только нужно помочь болельщиками и всё будет ОКЕЙ!
Tetiy
это список игроков, которых вызвал Калитвинцев, а играть или не играть за сборную дело каждого игрока, если Девич не хочет так никто его уговаривать не будет пусть валит нафиг к своему Маркевичу и играет за МХ.
fokus81
Не розумію навіщо цю пенсію (Шевченко, Воронін ....) на збори тягнути. Треба дебютантів розвивати. До Євро 2012 пів команди на пенсію вийде. Щеб Сабо, Михайличенка і Леоненка випустили пограти.
Effes
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
BekXan
wolfs 1 capital — 26.08.2010 00:01
Скорее ты дуб чем он дерево!
DooNbaSss_STrong
С*ка где Калиниченко и Ракитский???
nick147
wolfs 1 capital — 26.08.2010
00:01
лучше уже быстрое дерево, чем полуживая балерина...
FCskala
Девіч ж відмовився виступати за збірну
CTa6uJIu3aTop
По крайней мере действительно похоже на Сборную)) Игроки 12 разных клубов!!!! Уже это прогресс и мой зачет Калитвинцеву)))
wolfs 1 capital
Нах нужен Кулаков, это же дерево?
andriyk2
воронина и тимощука на ...
ФускOff
Больше всех игроков Шахтера
sts29
Несколько дней назад шведский тренер Свен-Еран Эрикссон, на недавнем чемпионате мира в ЮАР возглавлявший сборную Кот-д'Ивуара, через посредников предложил свои услуги ФФУ в качестве наставника украинской национальной команды, сообщает СЭ в Украине.
spektor.andrey
А Ротань где??
Rastatorba
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kolian21
А Коноплянка тоже в молодёжке???
OdecuT
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
zone555
Как сюда Девич затусил?
yan_2010
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил