Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1284
1

Сергей КУЧЕРЕНКО: «Взаимопонимание на поле растет»

Новичок «Оболони» настроен весьма оптимистично

Сергей КУЧЕРЕНКО: «Взаимопонимание на поле растет»
Сергей Кучеренко, фото fpl.ua
Новачок команди Сергій Кучеренко вже привернув увагу вболівальників своїми пострілами по воротах супеників та вже встиг відзначитись голом за «Оболонь».
 
- Ти приєднався до команди перед початком чемпіонату. Вже обжився в місті та команді?
- Звичайно, вже встиг обжитись. Перевіз сім'ю до Києва, тому в цьому плані все добре. У команді також нема на що нарікати. Коелктив підібрався хороший і комфортно працювати. З кожним днем ми все більше знайомимось, порозуміння на полі росте, тому почуває себе добре.
 
- У команди був важкий старт, зараз трохи легший календар, а надалі знову важкий відрізок проти претендентів на єврокубки. Як тобі такий календар?
- Почали ми з важкої домашньої нічиєї із «Динамо» 2:2. Напевне і ми самі і всі хто вболіває за команду очікували більшого у наступних матчах, адже у грі із динамівцями всі грали на емоціях та отримали позитивний заряд. Вважаю, що у наступному матчі проти донецького «Металлурга» рахунок аж ніяк не по грі. Ми демонстрували футбол та мали багато моментів. Десь можлив нам тоді ще не вистачало віри у свої сили. Команда у нас нова та молода, тому працюємо над цим постійно. У якійсь мірі це стосується і матчу проти «Ворскли». Не можна було програвати цю гру, маючи такі моменти. Але це футбол, ми отримали уроки та знання, які будемо тепер використовувати в наступних матчах.
 
- В останньому турі команда таки здобула першу перемогу в чемпіонаті.
- В Запоріжжі гра йшла на рівних курсах і моменти були в обох команд. В другому таймі нам вдалось забити гол, а потім другий і ми відчули впевненість і спокійно вели гру. Прикро, звичайно, було пропустити гол у кінцівці та нервувати до фінального свистка, але головне, що ми перемогли та заробили три очка.
 
- У першій лізі ти звик багато забивати. В Запоріжжі вдалось відкрити лік своїм голам. Тепер думаєш тобі легше буде?
- Пенальті був важким, оскільки перед ним була довга пауза — гравцю господарів надавали допомогу, а потім пішли дві заміни. Було важко стояти перед м'ячем та чекати. Коли пробивав то побачив, що воротар вже падає в той кут куди хотів пробити і мені вдалось в останню мить послати м'яч по центру воріт.
 
- Як тобі вдається перехід до футболу рівня Прем'єр-ліги?
- Основна зміна, яку я помітив на собі, це те, що не треба так багато бігати. Тут більш високий клас гравців, м'яч більше тримається у команди. Тут більше тактичної баротьби. Ну і, звичайно, все відбувається на більшій швидкості.
 
- Також зараз ти граєш на більших стадіонах та перед значно більшою шлядацькою аудиторією.
- Раніше, коли я ще грав у чернігівській «Десні» то на матчі команди приходило по 10-12 тисяч. Приємно, коли є увага до команди та створюється ажіотаж. На «Оболонь АРЕНІ» завжди комфортно грати, адже вболівальники підтримують команду навіть незважаючи на результат. Це завжди додає сил. У Запоріжжі нашим вболівальникам вдавалось перекрикувати місцевих фанатів і ми відчували цю підтримку. Можна тільки сказати, що вони молодці! Дякую їм за таку підтримку.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
honschar
отличный футболист-помню по Десне!