Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1370
1

Кубок Галичини 2010 перенесено на середину жовтня

Турнір, який мав би відбутися в Івано-Франківську, буде зіграний під час паузи в чемпіонаті України

Кубок Галичини 2010 перенесено на середину жовтня

Традиційний міні-футбольний турнір «Кубок Галичини 2010», котрий мав би відбутися в Івано-Франківську наступного тижня - з 26 по 29 серпня, перенесений на середину осені. Однією з причин є відмови декількох команд, які дали свої попередні згоди на участь у турнірі, а також завершальні роботи з реконструкції манежу Коледжу фізвиховання, оскільки поки ще не встановлені секції трибун для глядачів.

Однак «Кубок Галичини» так відбудеться в Івано-Франківську у жовтні, коли в Чемпіонаті України утвориться двадцятиденна пауза. Згідно проекту календаря ЧУ матчі 7-го туру будуть зіграні 9 жовтня, а наступний 8 тур відбудеться аж 30 жовтня. 17-24 жовтня в Бразилії пройде представницький міжнародний турнір «VI Grand Prix de Futsal» за участю 16 збірних, серед яких буде і Україна.

Відтак, цьогорічний «Кубок Галичини» дозволить клубам вищої ліги заповнити це вікно. Планується участь 6-8 команд з України і, можливо, з-за кордону, оскільки схожі перерви передбачені в більшості європейських чемпіонатів, чиї збірні також отримали запрошення на турнір у Бразилії. Детальніша інформація про точні дати проведення «Кубку Галичини 2010» та склад команд-учасників з'явиться незабаром після затвердження календаря Чемпіонату України і погодження дат проведення домашніх матчів баксетбольної «Говерли».

Нагадаємо, два роки тому поєдинки турніру, що зібрали шість учасників, відбулися 9-12 жовтня 2008 року під час паузи в чемпіонаті України паралельно матчами світової першості в Бразилії. Минулоріч змагання стали міжнародними, коли наприкінці літа до столиці Прикарпаття завітав чемпіон Польщі - «Хуртап» з Ленчиці.

Івано-Франківськ втретє поспіль прийматиме «Кубок Галичини». Чинний володар трофею, «Ураган», вже тричі святкував перемоги - у 2005, 2008 та 2009 роках. По два рази переможцями ставали львівські ТВД (2002, 2003) та «Енергія» (2004, 2006). У 2007-му володарем «Кубку Галичини» став «Тайм».

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Матвей и его команда. Что нужно знать о сборной Украины, вышедшей на Евро
Футбол | 28 марта 2024, 13:58 4
Матвей и его команда. Что нужно знать о сборной Украины, вышедшей на Евро

Блогер Sport.ua Сергей Тищенко рассказывает о сборной Украины U-19

Сборная Украины U-19 по футзалу сыграет два товарищеских матча
Футзал | 27 марта 2024, 12:26 0
Сборная Украины U-19 по футзалу сыграет два товарищеских матча

В обоих встречах соперником украинцев будет команда Венгрии

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
ех.. жаль(((
а я так чекав((((