Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол в Европе
|
2397
3

Україна - Боснія і Герцоговина - 87:69

Чоловіча збірна України завдала поразки Боснії та Герцеговині в кваліфікації до Євро-2011

Україна - Боснія і Герцоговина - 87:69
Сборная Украины по баскетболу

Національна чоловіча збірна України, яка грала без одного зі свого лідерів – травмованого Олексія Печерова, завдала поразки Боснії та Герцеговині з рахунком 87:69 (31:14, 21:23, 16:18, 19:14).

Відкривши рахунок у матчі, господарі заволоділи ініціативою, ведучи завдяки вдалим діям наших «великих» Кирила Фесенка та Сергія Ліщука, вже до середини дебютної десятихвилинки з рахунком 18:1. А два поспіль триочкових кидки все того ж Сергія Ліщука за хвилину збільшили перевагу України до дев’ятнадцяти пунктів. І лише під кінець чверті боснійцям вдалося дещо скоротити розрив у рахунку – 31:14 на користь підопічних Віталія Чернія. Протягом наступних десяти хвилин гості намагалися наблизитися до українців, ті ж, у свою чергу, хоч і збавили оберти, гідно тримали удар. За дві з половиною хвилини до завершення другої чверті Алєксєй Несовіч влучним дальнім ударом скоротив відставання своєї збірної до –8, однак Андрій Агафонов, який набрав п’ять очок поспіль, і Кирило Фесенко дозволили Україні піти на велику перерву за рахунку 52:37.

Третя чверть розпочалася з триочкового Андрія Агафонова, котрий вразив кільце суперника після вдалих дій Дениса Лукашова в захисті. Кирило Фесенко збільшив перевагу України до двадцяти пунктів. Втім, поступово баскетболісти збірної Боснії та Герцеговини скоротили відставання, і лише непогана реалізація дальніх кидків дозволила нашій команді утримати суперника на безпечній відстані – 68:55 перед заключним періодом. Вже протягом трьох стартових хвилин останньої чверті гості вдруге в матчі зменшили розрив у рахунку до восьми пунктів. Однак українці, у складі яких варто виділити Максима Пустозвонова, зупинила ривок суперника, а на останніх хвилинах поєдинку підтвердили власне лідерство надійною грою в захисті та результативними атаками, здобувши свою другу перемогу у кваліфікаційному турнірі до Чемпіонату Європи 2011 року.

Найрезультативнішими у складі збірної України стали: Максим Пустозвонов – 17 очок + 3 підбирання, Кирило Фесенко – 15 очок + 7 підбирань + 4 блок-шоти, Сергій Ліщук – 14 очок + 4 підбирання, Андрій Агафонов – 13 очок + 4 підбирання, Дмитро Глєбов – 10 очок + 7 передач + 3 підбирання.

В іншому матчі Угорщина обіграла Македонію з рахунком 85:82.

ФБУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же
Футбол | 27 марта 2024, 14:39 7
ВИДЕО. Фанат бросил Зинченко телефон, Александр ответил тем же

Болельщики очень хотели получить общую фотографию с капитаном сборной Украины

Усик ответил Бетербиеву, который считает, что победил украинца на ОИ-2012
Бокс | 27 марта 2024, 15:54 0
Усик ответил Бетербиеву, который считает, что победил украинца на ОИ-2012

Александр хорошо помнит тот бой

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pavlbro2010
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
fanat007footballa
то шо сє стало?
fanat007footballa
то шо сє стало?