Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1494
2

Сергей КУЗНЕЦОВ: «Мы должны были брать очки»

Форвард «Карпат» провел первый матч после возвращения из аренды

Сергей КУЗНЕЦОВ: «Мы должны были брать очки»
Сергей Кузнецов, фото fckarpaty.com.ua
У матчі з «Шахтарем» форвард «Карпат» Сергій Кузнецов провів свій перший матч після повернення у львівський клуб з оренди. У розмові з кореспондентом Інформаційного центру клубу нападник сказав, що без проблем увійшов у гру і повинен був забити гол.
 
«Після передачі Кожанова я ніби все робив правильно – вистрибнув і підставив голову під м’яч. Якщо чесно, то я вже бачив м’яч у сітці, але він чомусь пролетів над поперечкою. Ніяк не можу збагнути, як таке могло трапитися. Дуже прикро, адже мав практично стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок. Якби забив, ми б не програли – до фінального свистка залишалися лічені хвилини», – розповів 79-й номер «зелено-білих». 
 
«Якщо ж говорити про гру загалом, то вважаю, що «Карпати» з «Шахтарем» зіграли гідно. Звичайно, донеччани завдяки технічним бразильцям більшу частину гри володіли ініціативою і створили більше гольових моментів. Однак і ми зіграли, як на мене, досить добре. Так, ми більшу частину часу оборонялися, але ніхто не має права нам дорікнути, що ми не намагалися атакувати. Більше того, ми не лише намагалися контратакувати, а й не раз реально загрожували воротам Пятова. Зокрема окрім мене дві хороші нагоди мав Зеньов, могли також відзначитися Худоб’як, Голодюк і Авелар, а Батіста не реалізував вихід сам-на-сам з воротарем. Тому я вважаю, що ми повинні були брати очки. Дуже прикро, що не вдалося це зробити. Вважаю, що принаймні одне очко ми заслужили», – додав гравець.
 
«Скажу, що я досить легко увійшов у гру і одразу знаходив спільну мову з партнерами. Звичайно, через те, що я більше місяця не грав у офіційних іграх, зараз я не можу сказати, що знаходжуся в оптимальній формі. Та й з основним складом «Карпат» я провів лише кілька тренувань. Але поступово форму я відновлю і зроблю все, аби бути «Карпатам» якомога більш корисним як в іграх чемпіонату, так і Ліги Європи. Головне, щоб обходилося без серйозних ушкоджень», – підсумував Сергій.   
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Не только Мбаппе. Еще семь звезд, которые нынешним летом сменят прописку
Футбол | 17 мая 2024, 11:48 2
Не только Мбаппе. Еще семь звезд, которые нынешним летом сменят прописку

Ветераны «Челси» и «Атлетика», легенда «Боруссии», звезда «Милана» и еще один из «ПСЖ»

Чемпионат мира по хоккею. Календарь и результаты матчей (обновляется)
Хоккей | 17 мая 2024, 07:00 1
Чемпионат мира по хоккею. Календарь и результаты матчей (обновляется)

Чемпионат мира в элитном дивизионе пройдет в Чехии

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lubee84
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил