Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол в Европе
|
1629
2

Украина - Германия - 56:60

Женская сборная Украины неудачно стартовала в квалификации Евро-2011

Украина - Германия - 56:60
Украина - Германия. В атаке Любовь Алешкина

Національна жіноча збірна України розпочала кваліфікацію до Чемпіонату Європи з поразки, поступившись команді Німеччини з рахунком 56:60  (16:22, 15:9, 13:11, 12:18).

На старті гри команди обмінялися влучними триочковими кидками Олени Огородникової та Петри Глессер. Протягом наступних п’яти хвилин на паркеті «Меридіану» точилася рівна боротьба – команди йшли очко в очко, аж поки Маргрет Скубала не розпочала ривок своєї команди. Як не намагалися українки вирівняти ситуацію, перевага гостей наприкінці стартової десятихвилинки становила +7. Більше того, на початку наступної десятихвилинки вона сягнула загрозливих десяти очок, а ближче до великої перерви навіть збільшилася на один пункт – 18:29. Тим часом, підопічні Ірини Щипакіної протягом перших семи з половиною хвилин другої чверті набрали лише два очка. Однак у складі української збірної знайшлася своя героїня – Марина Сазоненко ледь не самотужки врятувала першу половину гри, реалізувавши три поспіль дальні спроби. ЇЇ починання підтримали Олександра Приступа й Таїсія Бовикіна, тож за якихось кілька хвилин перевага німкень буквально розтала на очах – 31:31 перед великою перервою.

Протягом третьої десятихвилинки українки утримували лідерство і навіть ближче до її середини вирвалися вперед на сім очок. Однак заключний відрізок чверті краще провели німкені, яким вдалося скоротити відставання до двох пунктів – 44:42. Початок заключного періоду минув у рівній боротьбі, проте після того, як Ромі Бар, заробивши два з фолом, вивела свою команду вперед, збірна Німеччини захопила лідерство. Як не намагалися українки, які за дві хвилини до фінальної сирени через перебір фолів втратили Олександру Приступу, змінити хід гри, непоступлива команда Імре Житі довела матч до перемоги.

Найрезультативнішими гравцями у складі української збірної стали: Марина Сазоненко – 16 очок (5/9 триочкових) + 3 підбирання; Олена Огородникова – 14 очок + 10 підбирань + 2 передачі + 2 перехоплення; Олександра Приступа – 11 очок + 3 підбирання.

У складі збірної Німеччини 15 очок і 6 підбирань записала на свій рахунок Лінда Фройліх. 14 очок, 4 підбирання та 4 передачі стали здобутком Ромі Бар.

В іншому матчі групи «D» Великобританія поступилася Словаччині – 67:76.

ФБУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 23:46 1
Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами

Елена Рыбакина в трех сетах переиграла Викторию Азаренко в полуфинале соревнований

НБА. Бостон без Михайлюка в овертайме проиграл Атланте
Баскетбол | 29 марта 2024, 08:15 0
НБА. Бостон без Михайлюка в овертайме проиграл Атланте

«Новый Орлеан» оказался сильнее «Милуоки»

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dyunchik
Просто нет слов и даже эмоций!Или просто нужно кому-то деньги списывать на подготовку бездарной сборной,с неподготовленными и далеко не сильнейшими игроками,а главное, бездарным тренерским составом.Нужно просто иметь недюженный талант,что бы проигровать Германии и Англии(Великобритании),а Федерации,немешало занять у кого-нибудь,хоть немного совести.
Ove-8
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил