Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1174
0

Купчик Даркомп - Ураган - 4:6

Успішний спаринг івано-франківців на зборі в Польщі

Купчик Даркомп - Ураган - 4:6

У суботу, 14 серпня, «Ураган» провів свій третій товариський матч на зборах в Польщі. Спаринг з краківським «Купчиком» став для івано-франківців другим за останні два дні.

Ця гра відбулася не в Бяльсько-Бялій, де тренуються і проводять матчі підопічні Сергія Гупаленка, а в містечку Мислєніце, що в 30-и кілометрах від Кракова. Саме тут приймає своїх суперників команда «Купчик Даркомп», яка минулого сезону посіла сьоме підсумкове місце у чемпіонаті Польщі.

Ще в першому таймі гості з України втілили свою перевагу у п'ять забитих м'ячів. На голи Ярого, Сімки, Шотурми і дубль Цвєлих поляки зуміли відповісти лише одного разу після розіграшу кутового. Після перерви на майданчик почали виходити молоді Космірак і Королишин, котрі перебувають на перегляді в «Урагані».

На 23-й хвилині Цвєлих оформив хет-трик, після чого івано-франківці відверто розслабились, дозволивши супернику уникнути розгромного рахунку. «Купчик» кинувся відіграватись, випустивши п'ятого польового. Відповідно і прикарпатці пішли ва-банк, і майже одразу ж Пилипів також вийшов у ролі голкіпера. Саме йому поляки забили три голи наприкінці зустрічі, коли команди грали «п'ять на п'ять» без воротарів.

У підсумку 6:4 - перемога за «Ураганом», котрий 17 серпня проведе ще один спаринг (суперник поки не визначений) перед поверненням додому. Тішить, що повністю відновився після травми кращий бомбардир минулого чемпіонату України. В останніх п'яти поєдинках у Польщі Валентин Цвєлих забив вже 11 (!) голів.

«КУПЧИК» - «УРАГАН» - 4:6 (1:5)
«Ураган»:
Ципун (Іжаковський, 21) - Павлюк, Валенко, Шотурма, Пилипів - Кіндратів, Сімка, Ярий, Цвєлих - Космірак, Королишин.
Голи в «Урагану»: Ярий (7), Цвєлих (11, 20, 23), Сімка (15), Шотурма (17).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.