Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1433
2

Неманья ТУБИЧ: «Мазилу упал по собственной инициативе»

Но гол Батисты «Карпаты» заслужили, считает легионер

Неманья ТУБИЧ: «Мазилу упал по собственной инициативе»
Неманья Тубич
По завершенні матчу «Карпати» – «Арсенал», в якому львів’яни вирвали перемогу на останніх секундах, центральний захисник «зелено-білих» Неманья Тубіч зізнався, що ця гра наразі далася йому та його партнерам найважче в поточному сезоні.
 
«Дуже радий з того, що нам вдалося таки вирвати перемогу і здобути ще три очки в чемпіонаті. Але мушу зізнатися, що це був наразі найважчий поєдинок у цьому сезоні як для мене, так і для всієї нашої команди. І справа не лише в тому, що переможний гол ми забили лише на останніх секундах зустрічі. Перш за все я хочу сказати, що було дуже важко з огляду на фізичну і психологічну втому. Що не кажіть, але грати упродовж місяця через кожних два – три дні дуже важко. Ми не встигаємо як слід відновитися і в підсумку втома накопичується. А тут ще й кожен матч доводиться грати за неймовірної спеки, коли не те що бігати з повною самовіддачею, а навіть ходити важко. Але тепер у нас буде тижнева перерва до наступного матчу. Значить, буде трохи часу відновити сили і залікувати ушкодження. Виграш у «Арсенала» є важливим ще й з огляду на те, що після переможних поєдинків процес відновлення триває значно ефективніше», – сказав Тубіч.
 
Неманья також прокоментував епізод з призначенням пенальті у ворота «Карпат».
 
«Я знаходився в кількох метрах від того місця, де відбувся контакт між Мілошевічем і Мазілу і з повною відповідальністю заявляю, що Іван правил не порушував. Так, контакт був, але ані підніжки, ані поштовху з боку мого партнера не було – Мазілу впав на газон виключно з власної ініціативи. Думаю, якби там був чистий пенальті, то Бог не допоміг би нам виграти на останніх секундах. Адже гол Батісти став у великій мірі наслідком везіння. Але його треба було заслужити своєю грою упродовж всієї зустрічі. І ми забили – значить на нього ми заслужили», – додав 5-й номер «Карпат».
 
Наостанок сербський легіонер «Карпат» поділився своїми роздумами про наступний поєдинок, в якому на нього та його партнерів чекає іспит «Шахтарем», чинним чемпіоном країни.
 
«У Донецьку на нас чекає важка гра. Але ми не боїмося «Шахтар», хоча й розуміємо, що він буде фаворитом у цій грі. Добре, що у нас є тиждень на підготовку до цього матчу. Зрозуміло, що грати проти бразильського нападу «Шахтаря» – дуже непросто, а втримати свої ворота «сухими» – завдання надскладне. Але це футбол і тут виграти може будь хто. Тож чому б нам не спробувати це зробити в цій грі. В іншому разі немає сенсу взагалі виходити на поле», – підсумував Неманья.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
V_A_M_P_I_R_E
Карпати заявили Кузнєцова
pupkinvasya
ми забили – значить на нього ми заслужили
значить=отже