Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1187
2

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Я очень люблю атаковать»

Защитник «Карпат» о матче с «Арсеналом»

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Я очень люблю атаковать»
Артем Федецкий, фото fckarpaty.lviv.ua
Правий захисник «Карпат» Артем Федецький у грі з «Арсеналом» був одним з найактивніших на полі у складі обох команд. Інколи навіть важко було повірити, що він є номінальним захисником – настільки активно і глибоко 44-й номер «зелено-білих» підключався до атак своєї команди.
 
«Я дуже люблю атакувати і навіть інколи замислююся над тим, щоб перекваліфікуватися в півзахисники, а можливо й у нападники, – посміхаючись говорить Артем. – А якщо серйозно, то Олег Кононов на установці перед грою завжди нагадує, що крайні захисники повинні при нагоді допомагати своїм партнерам по лінії атаки. «Арсенал» грав не дуже активно в нападі, тому нагод підключатися до атаки у мене було чимало. До речі, Авелар на протилежному фланзі діяв у такій же манері і робив це доволі ефективно. Саме він став автором переможної гольової передачі Батісті.
 
Коли ж говорити про гру загалом, то це був справжній валідольний матч для тренерів. Можу собі лише уявити, що вони сьогодні пережили! Зрозуміло, що ми також трохи попсували собі нерви. Але коли ти весь у грі, то напруження гри переноситься значно легше, аніж коли ти спостерігаєш за тим, що відбувається на полі, зі сторони. Але і гравці, і тренери нашої команди разом з нашими вболівальниками дуже раді, що сьогодні фінал гри виявився для нас таким щасливим.
 
Думаю, що ми заслужили цю перемогу. Бо ми всі 90 хвилин грали на виграш. А от «Арсенал» відверто, особливо наприкінці матчу, грав на нічию. З турнірної точки зору нам дуже потрібною була ця перемога і тим приємніше, що ми її таки здобули. Ми так сильно хотіли виграти, що навіть незважаючи на неймовірну втому, знайшли в собі сили піти на штурм воріт суперника вже в компенсований час. Навіть сам не знаю, звідки у нас знайшлися для цього сили. Думаю, що нас вперед погнав карпатівський дух. Інших пояснень я не знаходжу», – сказав Артем Федецький.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pupkinvasya
Бажаю гру без травм, бережи себе.
paztat
Боец, желаю удачи в следующих играх.