Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1741
1

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Говорити «ні» - дуже боляче»

Головний тренер «Кардинала-Рівне» Юрій БАХОВСЬКИЙ має прийняти непросте рішення

Юрій БАХОВСЬКИЙ: «Говорити «ні» - дуже боляче»
Юрий Баховский

Після доволі насиченої загальнофізичної підготовки міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» перейшов до спеціальних тренувань у залі. Зокрема, нині тренерський штаб практикує двосторонні поєдинки за участю усіх понад двох десятків претендентів на місце в основі. Вже цього тижня Юрій Баховський має прийняти непросте рішення — обрати чотирнадцять тих гравців, які увійдуть до заявки.

— Підготовку до сезону ми розпочали 1 липня, — розповідає головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» Юрій Баховський. — Позаду великий обсяг фізичних навантажень. У цю спеку і шкода було хлопців, але кондиції, закладені нині, обов’язково згодяться у чемпіонаті. Тепер перейшли до залу, відчувається, що ноги у гравців завантажені, але у процесі вони мають набирати ігрову форму.

— Коли плануєте остаточно визначитись з основою?
— Протягом цього тижня. Рішення дуже непросте, адже людям, які у нас в команді по п’ять, а то й більше років, доведеться говорити «ні». Це дуже боляче.

Наступним важливим етапом підготовки для рівненської команди має стати міжнародний турнір «Кубок Львова». Він відбудеться 12-15 серпня, і туди вже поїдуть гравці основи. Після Львова на рівнян очікує ще один турнір — в Івано-Франківську, а вже 4 вересня оновлений рівненський клуб вийде на старт чемпіонату у вищій лізі. До Рівного завітає івано-франківський «Ураган».

Рівне Вечірнє

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vanmaris1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил