Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1564
4

РУДЕНКО: «Не буду давать оценку своим действиям»

Голкипер «Карпат» не увидел ничего сверхъестественного с психологической точки зрения

РУДЕНКО: «Не буду давать оценку своим действиям»
Гостьовий поєдинок проти луганської «Зорі» для кіпера «Карпат» Віталія Руденка став дебютом у складі нової команди в іграх національного чемпіонату. По завершенні зустрічі екс-одесит поділився своїми враженнями від гри з кореспондентом Інформаційного центру ФК «Карпати».
 
«Загалом гра вийшла дуже цікавою і насправді напрочуд драматичною, майже з детективним сюжетом. Думаю, що глядачам вона сподобалася – такі ігри не залишать байдужими нікого. Хоча вболівальники нашої команди, напевне, трохи розчаровані кінцевим її результатом. Адже по ходу матчу, після першого тайму, який відіграли дуже добре, ми вигравали 2:0, а наприкінці, коли рахунок вже був нічийним, не реалізували пенальті. Але футбол саме такими моментами, своєю непередбачуваністю і є цікавий для нас всіх – і для учасників, і для глядачів. Однак загалом я вважаю, що ми зіграли непогано і незважаючи ні на що досягли позитивного результату. Адже «Зоря» дуже непоступливий суперник, в складі якого грає чимало кваліфікованих і досвідчених гравців. А у нас на полі було чимало молодих гравців, для яких сьогоднішній досвід стане у нагоді в їхніх подальших виступах за «Карпати». Щодо своїх дій, то давати їм оцінку не буду – нехай це роблять тренери, журналісти і вболівальники», – сказав 1-й номер «зелено-білих».
 
Воротар при цьому додав, що якогось внутрішнього психологічного тиску, який міг би у нього виникнути з причини його дебюту за нову команду в іграх Прем’єр-ліги не відчував.
 
«Проти «Зорі» я стояв у воротах «Карпат» вперше в іграх чемпіонату України. Але чогось незвичного з психологічної точки зору я при цьому не відчував. По-перше, я вже не один сезон відіграв в українському футболі. А по-друге, я вже достатньо часу перебуваю в «Карпатах» і вже повністю адаптувався в новій команді. У львівській команді чудовий колектив і прийняли мене мої нові партнери дуже добре. Так що залишається лише добре працювати на тренуваннях і бути максимально корисним в іграх», – підсумував Віталій.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
xthyjvjhtw
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Gahox
Да Руденко класний кіпер...
Я навіть не знав що він перейшов до нас у Карпати поки перед сезоном не прочитав склад карпат на Офіційному сайті))
Ше за Чорноморець він мені подобався як воротар...а особливо запамятався матч
Чорноморець-Шахтар 1-0 де він видав просто феєричний матч...
тепер у Тлумака серйозна конкуренція))
S_L_B
В матчі-відповіді з Рейкйявіком Руденко зробив кілька чудових сейвів. Завжди вважав його хорошим воротарем.
JIecHuk (Одесса)
Рудя,удачи тебе