Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1126
0

Григорий БАРАНЕЦ: «Считаю, что мы сыграли неплохо»

Новичок «Карпат» провел неплохой матч

Григорий БАРАНЕЦ: «Считаю, что мы сыграли неплохо»
Незважаючи на втрачену перемогу у Луганську, по завершенні матчу проти «Зорі» настрій у хавбека «Карпат» Григорія Баранця був непоганим. Тож 28-й номер «зелено-білих» не відмовив у спілкуванні кореспондентові Інформаційного центру ФК «Карпати».
 
«Вважаю, що ми зіграли непогано. Особливо, коли врахувати, у яких погодних умовах нам довелося грати. Навіть не пам’ятаю, чи доводилося мені колись грати у 41-градусну спеку. Я не дуже розумію, як можна призначати матчі Прем’єр-ліги на такий ранній час. Адже за такої погоди навіть просто знаходитися на вулиці важко. А нам доводиться грати у футбол. Причому не в аматорський, де можна побігати в своє задоволення, а в професійний, де на кону стоять турнірні очки і необхідно віддавати всі сили для досягнення результату. А якщо щось станеться з кимось із гравців, хто за це буде відповідати? Невже ніхто не думає про здоров’я футболістів?..
 
Що ж до власне гри, то глядачі мають бути задоволені – багато боротьби, багато моментів, багато голів. Звичайно, було й чимало помилок зі сторони обох команд. Але в футболі без них не можна обійтися, бо тоді рахунок завжди буде 0:0. Нам дався краще перший тайм, а суперникам – другий. Хоча в кінці ми змогли переламати хід гри і мали вигравати. Адже навіть без пенальті ми забили чистий гол. У роздягальні переглянули плівку – ніякого офсайду, коли Батіста забивав, не було й близько. Та й з ударом Ґодвіна головою не все чітко видно: важко сказати, звідки вибив м’яч Шуховцев – з лінії чи вже з воріт.
 
А про нереалізований пенальті говорити немає що. Так, ми втратили чудову нагоду вирвати три очки, але таке у футболі трапляється часто. Жоден з нас Батісту за нереалізований пенальті не засуджує – подібне може трапитися з кожним. Щоб зрозуміти повністю те, що відчуває футболіст до матчу, в процесі гри та по її завершенні, необхідно побувати у його шкірі. Якби це було можливо, то думаю, вболівальники б по іншому реагували на все, що відбувається на полі і по іншому б ставилися до гравців і тренерів», – вважає Григорій Баранець.
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.