Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1741
0

Нарешті й Гамула з перемогою

Огляд матчів 3-го туру першості першої ліги

Нарешті й Гамула з перемогою
Футболисты Закарпатья празднуют третий гол

ПФК ОЛЕКСАНДРІЯ - ЕНЕРГЕТИК - 2:0 (0:0).
31 липня. 18.30. Олександрія. КСК «Ніка». 3200 глядачів.
Судді: О.Іванов (Макіївка), О. Паращенко, Р.Кисельов (обидва — Суми).
Делегат ФФУ: В.Борзило ( Харків).
Олександрія: Паньків, Чередниченко, Казанюк (Бідловський, 54), Іващенко (Мельник, 69), Зейналов (Кабанов, 74), Кременчуцький (Грицук. 64), Запорожан, Шупик (Грибанов, 3,6), Гітченко. Ксьонз, Сидоренко. Запасні: Овсієнко, Фурта. Тренер: Володимир Шаран.
Бурштин: Бандрівський, Лазорик, Срібний, Грибинський (Слука, 81), Прокопович (Афанасьєв, 82), Микуш (Януш, 58), Данищук, Долотко, Веретко, Чернов, Семенюк. Запасні: Ільющенков, Єнілєєв, Р.Мельник, Барчук.
Тренер: Микола Пристай.
Голи: Грибанов (63), Іващенко (66).
Попередження: Грибинський (42), Прокопович (51), Долотко (64).

Спекотний перший тайм зіграв неабияку роль в першому таймі. Обидві команди показали не кращий футбол. Тому вболівальники і були дещо незадоволені діями гравців на полі. І це при тому, що в першому таймі активно грав невгамовний Ксьонз. Його проходи з обох флангів рвали захист суперника, але підтримки від інших гравців він не мав, тому його старанність здебільшого була марною, а ті удари, які він виконував, влучали в гравців «Енергетика». Слід відзначити активність гостей до 25-ї хвилини матчу. Особливо серед них виділявся своєю індивідуальною грою гравець під № 18 — Семенюк. Йому двічі вдалося створити небезпеку біля воріт Паньківа. Серед гравців «Олександрії» виділявся Іващенко, який провів кілька гострих проходів. Намагання господарів таки мусило дати вкрай потрібний результат. І він випав на другий тайм.

Перебуваючи серед уболівальників на трибуні другого сектора, тільки й чути було, що нам потрібна перемога, але з такою грою буде дуже важко її досягти. І очікування аудиторії були не марними. Події другого тайму різко відрізнялися від першої половини матчу. Задіяна швидкість, техніка та заміни змінили ситуацію на полі. Грибанов, який в кінці першого тайму замінив Шупика, зміг розворушити середню лінію команди. Швидкісний та технічний Грибанов вдало грав у парі з Ксьонзом. Гра набула динамічності, спрямованості на те, щоб будь-що забити гол. Активний Ксьонз у штрафній б'є по воротах, голкіпер відбиває в ноги Грибанову, той і забиває перший гол. А через кілька хвилин також Іващенко, який цього матчу був одним із найкращих, досягає свого — забиває красень-гол. Асистентом у нього був Грицук, який за той час, що відіграв, вніс у дії захисників суперника хаотичність — вони не встигали за його пересуванням на полі.

ФЕНІКС-ІЛЛІЧІВЕЦЬ – СТАЛЬ - 0:2 (0:0).
31 липня. 18.00. Калініно. Стадіон «Юність». 400 глядачів.
Судді: Ю.Фощій (Черкаси), В.Александренко (Вінниця), М.Чертоляс (Херсон).
Делегат ФФУ: О.Чорний (Донецьк).
Калиніно: Тукач, Луценко, Бобух, Бриль, Каваців, Акчурин (Гай, 65), Павелько, Рябко, Панченко (Морозов, 68), Рябцев (Погорельцев, 46), Леонов.
Тренер: Анатолій Беляйг.
Алчевськ: Ситало, Білий, Назаренко, Кондратюк, Чеботаєв, Гордя (Сікорський, 65), Гавриш, Мироненко (Локтіонов, 70), Одинцов (Налигач, 84), Окана-Стазі (Палагнюк, 88), Шевченко (Нгаха-Пунгу, 46).
Тренер: Анатолій Волобуєв.
Голи: Кондратюк (78), Нгаха-Пунгу (86).
Попередження: Бобух (10), Бриль (17), Луценко (85).

Анатолій Волобуєв:
«Ми знали, що «Фенікс-Іллічівець» хороша команда, з характером. Я думаю, що «Зірку» слабка команда не обіграє. Також ми переглянули гру з ФК «Львів», в якій «Фенікс-Іллічівець» не заслуговував на поразку. Сьогоднішню перемогу «Сталі» не назву легкою. Так, ми перегравали кримчан, але моментами команда господарів добре виглядала».

Анатолій Беляй:
«Ми ретельно розбирали гру «Сталі», знали, що алчевці добре виконують стандартні моменти. Кожен гравець ніс персональну відповідальність в штрафному майданчику. На жаль, два стандарти — два забиті м'ячі у них, і низка нереалізованих моментів у нас. Звичайно, якби реалізували наші моменти, рахунок і настрій були б іншими. Позначилися на грі і кадрові проблеми. Серйозна травма у Блудова, перед грою травмувався Івашко. Рябцев і Погорельцев старалися, але, на жаль, бажаної ефективності в їхніх діях не було. У цілому ж гра була бойова і суперникові, ймовірно, більше щастило».

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ДНІСТЕР -1:1 (1:0).
31 липня. 19.30. Одеса. Стадіон «Спартак». 4100 глядачів.
Судді: В. Бондар (Харків), А.Литвин (Київ), О.Мартищенко (Ірпінь).
Делегат ФФУ: В.Головко (Дніпропетровськ).
Одеса: Ширяєв, Гришко, Бабич, Буряк, Балашов (Дорош, 62), Діденко, Трусевич, Ребенок, Васін (Тащі, 83), Зубейко (Якименко, 58), Політило (Челебадзе, 68). Запасні: Паст, Портильо, Владов.
Тренер: Ігор Наконечний.
Овідіополь: Лавренцов, Вишталюк, Хромих, Галюза (Платунов, 77), Лещук, Полтавець, Немчанинов, Д.Пархоменко, К.Пархоменко (Зубков, 89), Степанишин (Кошка, 55), Прода (Лобан, 46; Гаврилюк, 90+2). Запасні: Паламарчук, Поспєлов. Тренер: Андрій Пархоменко.
Гол: Васін (45+1) — Лобан (47).
Попередження: Ребенок (19), Гришко (36), Ширяєв (90+2) — Вишталюк (78).

По першому тайму було важко сказати, що відбувається принциповий матч між двома командами одного регіону. Радше це нагадувало поєдинок двох сусідніх колгоспів, враховуючи форму обох команд. Перший гострий момент у матчі виник під кінець другої третини першого тайму, коли після подачі кутового Гришко пробив поруч із «дев'яткою». Потім небезпечно зі штрафного пробив Полтавець, але Ширяєв перевів м'яч на кутовій. Здавалося, до перерви жодній з команд не вдасться забити. Проте вже в компенсований час прохід правим флангом Діденка увінчався навісом у штрафний майданчик, де Васін, випередивши захисника, переправив м'яч у ворота.

Проте на початку другого тайму Лобан, який вийшов на заміну, ударом зі штрафного в «дев'ятку» зрівняв рахунок. Тільки після цього на полі почала відбуватися дія, схожа на футбол. Відразу після пропущеного м'яча Васін втрачає реальну нагоду оформити в матчі дубль. За кілька хвилин Лавренцов насилу парирував м'яч після удару Політила. У середині другого тайму виник небезпечний момент біля воріт господарів поля. Ширяєв невдало парирував дальній удар Полтавця, і Костянтин Пархоменко бив по порожніх воротах, але м'яч пролетів над поперечиною. Та все ж «Чорноморець» у цьому матчі атакував більше. Впродовж трьох хвилин з вигідних позицій били повз ворота Васін і Дорош. А ось гравці «Дністра» стріляли по воротах мало, але прицільно. Могли навіть вивезти додому три очки. Спочатку Хромих дальнім ударом послав м'яч над поперечиною воріт своїх колишніх одноклубників. А потім Ширяєв виручив свою команду після ударів із стандартів Лобана і Хромих. У останньому випадку воротар «Чорноморця» реабілітувався за невиправдане порушення за межами штрафного. Відтак «Чорноморець» втратив важливі чергові два очки в боротьбі за вихід до прем'єр-ліги.

НИВА - КРИМТЕПЛИЦЯ - 1:0 (0:0).
31 липня. 18.00. Вінниця. Стадіон СК «Нива». 3500 глядачів.
Судді: А.Кузьмін (Миколаїв), В.Пушенко, Ю.Кир'янов (обидва — Київ).
Делегат ФФУ: А.Симонов (Чернігів).
Вінниця: Скибенко, Гергелюк, Найко, Прохоров, Воронін, Бовтрук (Климов, 57), Герасимець (Курневич, 76), Варченко (Веретинський, 68), Лук'янець, Козьбан (Кушка, 46), Качур (Кругляк, 70). Запасні: Гайдаржи, Ярмолюк.
Тренер: Олег Федорчук.
Молодіжне: Бандура, Візавер, Абляметов, О.Антонюк, Трухін, Саранчуков (Симончук, 46), Печонкін, Єрмоленко (Свинцицький, 64), Романенко, Діабі (Зубко, 71), Голоперов (Малюк, 55). Запасні: Вокальчук, Новотрясов.
Тренер: Олександр Севидов.
Гол: Кругляк (82).
Попередження: Воронін (74), Кругляк (83) — Романенко (14), О.Антонюк (44), Абляметов (81), Печонкін (88).

Вінницька «Нива» реабілітувалася перед своїми вболівальниками за поразку від «Нафтовика» минулого туру, в драматичній боротьбі перегравши одного із лідерів першості.

Підопічні Олега Федорчука з перших хвилин діяли дуже обережно, віддавши ініціативу гостям та розраховуючи на контратаки. Тому гра переважно йшла в центрі поля. А голевих моментів можна було б перерахувати на пальцях однієї руки. Небезпечно пробивав з кута штрафного Качур, а удар Варченка метрів з 30 витягнув з кута воріт Бандура. Кримчани відповіли кількома напівмоментами, але надійно діяли центр захисту «Ниви» (Найко — Гергелюк) та воротар Скибенко.

Другу половину агресивніше розпочали гості, які зусиллями свого легіонера — Сулеймана Діабі неодноразово змушували замовкати на мить трибуни СК «Ниви». На 67-й хвилині чорношкірий нападник гостей вийшов сам на сам з кіпером «Ниви» і намагався по-піжонськи перекинути його, але в івуарійця не вийшло. Вінничани «видихнули» і пішли вперед. Варто відзначити тренерський хист коуча «Ниви», який провів вдалі заміни. Саме джокер подолян Кругляк і став вирішальною фігурою цього нервового поєдинку. Гра йшла до першої помилки, і на радість вінничанам, її припустилися гості. Отримавши пас у центрі поля, екс-нападник «Динамо» (Київ), котрий лише кілька тижнів у Вінниці, сміливо пішов на ворота суперника і, залишивши позаду кількох оборонців «Кримтеплиці», стрімко увірвався до карного майданчика пробивши метрів з 15 в ближній кут воріт — 1:0!

Після матчу Олег Федорчук був радий перемозі над своїм колишнім клубом, а ось Олександр Севидов пообіцяв «утопити» своїх захисників у Південному Бузі!

ТИТАН - ФК ЛЬВІВ - 2:0 (1:0)
31 липня. 18.00. Армянськ. Стадіон «Хімік». 1500 глядачів.
Судді: С.Скирда, О.Луценко (обидва — Харків), О.Маньковський (Одеса).
Делегат ФФУ: Н.Даневич (Київ).
Армянськ: Кошелєв, Світличний (Калиненко, 68), Момотенко, Крюков, Столярчук, Субочев, Мацак (Маслов, 83), Волга (Камерцель, 46), Яровенко (Климентовський, 88), Візенок (Радіонов, 67), Довжик. Запасні: Старущенко, Мартишов. Тренер: Микола Федоренко.
Львів: Шевчук, Романюк, Ковальчук, Гальчук, Ільків (Гребинюк 63), Сангаре (Мостовий 70), Кобець (Кондратюк, 38), Чепурненко (Козак, 39), Старенький, Кандауров (Зозуля, 72), Крамар. Запасні: Мусієнко, Кикоть.
Тренер: Олександр Рябоконь.
Голи: Субочев (8), Радіонов (68).
Попередження: Субочев (51) — Ковальчук (1), Мостовий (74).

Звітний матч відкривав новий сезон в Армянську і викликав підвищений інтерес уболівальників. Глядачі вже скучили за футболом, а тут і «Титан» непогано зіграв дві виїзних гри, та і суперник приїхав в Армянськ з ім'ям і амбіціями. Загалом, усі чекали великого футболу і не помилилися. Обидві команди показали якісний, видовищний і швидкісний футбол. Не завадила цьому навіть сильна спека, що супроводжувала гру. І все-таки сильнішими в протистоянні були господарі.

ДИНАМО-2 - НАФТОВИК-УКРНАФТА - 1:0 (1:0).
1 серпня. 18.00. Конча-Заспа. НТБ «Динамо». 150 глядачів.
Судді: А.Яблонський (Тернопіль), І.Альохін (Симферополь), А.Ганжелюк (Керч).
Делегат ФФУ: О.Тюрин (Харків).
Київ: Загладько, Люлька (Допілка, 77), Козлов, Парцванія, Кушніров, Рижук, Суарес (Адаменко, 89), Рибалка, Щедрий (Сухоцький, 60), Морозенко (Макаренко, 82), В.Коваль (Малин, 71).
Тренери: Геннадій Литовченко, Сергій Ребров.
Охтирка: Втюрин, Котелюх (Прокурор, 82), Євсеєв, Юрченко, Зайчук, Бояринцев, Єсип, Саванчук (Погорелов, 57), Вітер (Семенина, 57), Каракевич (Ліщук, 46).
Тренер: Сергій Мизін.
Голи: В.Коваль (9).
Попередження: Рижук (23), Рибалка (36), Козлов (57) — Єсип (33), Семенина (64).
Вилучення: Рибалка (61).

Певний ажіотаж спричинила ймовірна поява у складі другої динамівської команди Сергія Реброва, який лише зовсім нещодавно отримав посаду тренера «Динамо-2». Втім, легендарний динамівець не проти передати свій досвід молодим гравцям не лише на тренуваннях, а й безпосередньо на полі. Сьогодні, щоправда, Ребров не міг зіграти, хоча б тому, що ще не був заявленим, але його перевтілення у граючого тренера виглядає доволі ймовірним.

«Динамо-2» вийшло у своєму звичному складі. У центрі захисту дует Парцванія — Козлов, опорний півзахисник — Дмитро Рижук та відразу чотири креативні хавбеки — Дієго Суарес, Євген Морозенко, Сергій Рибалка та Артем Щедрий. На вістрі атаки своє традиційне місце зайняв Володимир Коваль.

З перших хвилин динамівці захопили ініціативу і деякий час тримали «Нафтовик» на своїй половині. Забитий господарями м'яч виглядав доволі логічно, але трохи нелогічним було те, що гол динамівці забили у контратаці. Лівий фланг оборони охтирців провалився, Артем Щедрий відмінною передачею вивів Коваля на побачення з голкіпером. Хоча Володимир виходив під кутом на ворота, він зумів переграти воротаря гостей. Гравці «Нафтовика» намагались апелювати до асистента арбітра, бо, на їхню думку, Коваль перебував у офсайді, але навіть з трибуни було дуже чітко помітно, що гол було забито за правилами.

Можливо, нейтральні вболівальники, якщо такі й були сьогодні на трибунах, пожалкували, що рахунок було відкрито. Річ у тому, що після забитого гола гра пішла дуже спокійна. «Нафтовик» позначив територіальну перевагу, але його намагання, здавалося, були приречені на невдачу. Сьогоднішнє «Динамо-2» дуже вміло захищається і, якщо ви не вірите мені, просто подивіться статистику. За перші три тури молоді динамівці пропустили лише один м'яч, та і той не завадив їм впевнено перемогти «Енергетик» — 3:1. Тому доволі-такі академічні наступи охтирців оборона динамівців нейтралізовувала без проблем. Майже весь конструктив у гостей створювався силами наддосвідченого Єсипа. Цей гравець українським уболівальникам відомий здебільшого як форвард, але вже під завісу кар'єри він грає у півзахисті. Звісно, швидкість у нього вже не та, але техніка, бачення поля — ще в повному обсязі.

Другий тайм особливо нічим не відрізнявся від першого. «Динамо-2» доволі гостро контратакувало, «Нафтовик» мав територіальну перевагу, але зиску з неї отримати ніяк не міг. Шанси охтирців зрівняти рахунок підвищилися після 61-ї хвилини, коли «Динамо-2» залишилося у меншості. Лідер та капітан киян Сергій Рибалка отримав червону картку. Що цікаво, другий «гірчичник» Рибалка отримав за симуляцію. Чесно кажучи, без повтору важко судити, мав рацію суддя, чи ні. Але все це не змінює того факту, що «Нафтовик» опинився у більшості.

Незважаючи на вилучення капітана, «Динамо-2» відносно впевнено довело матч до перемоги і після трьох турів має у своєму активі сім очок.

БУКОВИНА - ГЕЛІОС - 0:2 (0:2).
1 серпня. 18.30. Чернівці. Стадіон «Буковина». 5700 глядачів.
Судді: Г.Махно (Кіровоград), В.Пилипенко (Фастів), І.Куценко (Бровари).
Делегат ФФУ: О.Первушкін (Київ).
Чернівці: Чурилов, Басов, Климус (Шевцов, 45), П.Іванов, Рудченко, Гунчак, Дорош (Керчу, 84), Донець (Блажко, 76), Сантрапинських, С.Маковійчук, Коробкін (Степанков, 59). Запасні: Преснаков, Пислар, Щербак.
Тренер: Вадим Заяць.
Харків: Зарубін, Борзенко, Буличев, Лобойко, Шегда, Платонов (Назарук, 79), Гаді, Даудов (Радіонов, 84), Соломаха, Демченко (Тарасенко, 23), Акименко (Фоменко, 73). Запасні: Качоренко, Бєлов, Сумцов.
Тренер: Сергій Кандауров.
Голи: Акименко (8), Тарасенко (24).
Попередження: Іванов (47), Дорош (72) — Лобойко (40), Шегда (64).

Вадим Заяць:
«Я попереджав, що нам ще дуже рано розмірковувати, сильний чи слабкий наш суперник. А перед матчем подібні розмови були. Це перша ліга, і тут для нас усі — серйозні суперники. Про що ми можемо говорити, якщо на сьогодні у нас ще немає поля, де ми могли б тренуватися. Не дають поля, поки хтось комусь не подзвонить. У першій лізі з такою «інфраструктурою» нам робити нічого... Щодо самої гри: «Геліос» — найкраща команда з тих, які я бачив у цьому дивізіоні. Я не розумів, чому в них такі скромні показники. Але це не означає, що ми мали намір програти. Грубі помилки в обороні перекреслили всю нашу роботу... Суперник зіграв непогано, але нічим особливим не здивував. Просто ми мали зіграти краще».

Сергій Кандауров: «Приємно, що виграли. Загалом ми важко входимо в сезон, тож для нас ця перемога особливо важлива. А чернівецькій команді я бажаю удачі в наступних матчах».

ПРИКАРПАТТЯ - ЗАКАРПАТТЯ - 1:3 (1:2).
30 липня. 18.00. Івано-Франківськ. МЦС «Рух». 1000 глядачів.
Судді: В.Дяденко, А.Скрипка (обидва — Кіровоград), В.Федан (Олександрія).
Делегат ФФУ: В.Фощій (Черкаси).
Івано-Франківськ: Локатир, Канюк (Калайда, 62), Мельничук, Гаврилишин (Бут, 74), Плехтяк, Шкред, Іванишин, В.Барчук (О.Микуляк, 46), Ревуцький, Герасименко, Батальський (Стоцький, 85).
Тренер: Сергій Пташник.
Ужгород: Надь, Гибалюк, Мостовий (Лень, 46), Комарницький, Штурко (Целих, 78), Бобаль (Згура, 66), Райчевич, Артюх (Нойок, 31), Шендрик, В.Микуляк (Свиридов, 59), Невуче.
Тренер: Ігор Гамула.
Голи: Канюк (28) — Штурко (23), Бобаль (30, пен.), Невуче (86).
Попередження: Гаврилишин (69) — Згура (90).

У цьому матчі від ужгородців чекали тільки перемоги. Справді, чого ще можна чекати від команди, перед якою стоїть завдання вийти в прем'єр-лігу?

Для «Закарпаття» важливо було впоратись також і з психологією. Два матчі команда не лише поступалась, а й не забивала. Потрібно було йти тільки вперед і забивати свій перший гол у новому сезоні.

Сам матч розпочався без розвідки. Стало зрозуміло, «Прикарпаття» гратиме здебільшого на контратаках. Уже на перших хвилинах пробивали головою Шендрик та Невуче. Перший не влучив у рамку, а удар нігерійця відбив голкіпер. Далі були дальні удари у виконанні Микуляка та Бобаля, проте на табло залишались нулі. Іванофранківці вперше огризнулись близько 15-ї хвилини матчу, коли один з нападників замикав головою фланговий простріл — Надь впевнено зафіксував м'яч. Пахло голом. Звісно — у ворота «Прикарпаття», бо господарі за півтайму не створили нічого небезпечного. Так воно і сталося. Та що там гол — два голи. Але в різні ворота. Спочатку Штурко зіграв на добиванні і забив у порожні ворота. Наступної хвилини рахунок взагалі міг стати вже 2:0, але Бобаль, вийшовши сам на сам перекинув усіх і вся.

Розслабився — пропустив. Ось що сталося із закарпатцями вже відразу після цієї атаки. «Прикарпаття» заробило досить непоганий штрафний. І після чи то навісу, чи слабкого удару м'яч опинився в штрафному гостей, а Канюк просто підставив ногу. Рахунок, скажу вам, не зовсім відповідав діям команд. Було помітно, що «Закарпаття» ще минулого сезону коштувало на смак прем'єр-лігу. Не хотілося б, звичайно, говорити про яку-небудь різницю у класі суперників. Перша ліга, що не кажіть. Але «Закарпаття» — один з небагатьох клубів у першості, що може зіграти на класі. Так сталося відразу після другого забитого гола у ворота франківців. Усе той же Штурко проривався по своєму флангу і був збитий захисником. Цього разу пробивати Артюху не довірили. Підійшов Бобаль. Скажу вам, що Локатир ледь не відбив цей м'яч, але, вгадавши, куди битиме Матвій, він тільки трохи зачепив м'яч рукавичками.

2:1 — це добре, але мало. Тим більше за такої гри. Ми знаємо не мало випадків, коли ведеш у матчі з мінімальним рахунком, а наприкінці пропускаєш. Не хотілося повторення таких історій, а «Прикарпаття», звичайно, й розраховувало, що в одній з контратак знову заштовхає м'яч. Треба було забити ще один гол для надійності. Чекати його довелося аж до 85-ї хвилини матчу, а до цього гра була млявою. Як кажуть, одні не хотіли, інші не могли. Упродовж ледь не всього другого тайму господарі не мали серйозних нагод. «Закарпаття» теж павутини з дев'яток не зривало, але свій гол таки забило. Невуче хорошим ударом у нижній кут зробив рахунок куди спокійнішим для команди з Ужгорода. Зрозуміло, що в останні 10 хвилин і не слід було чекати масових атак в одну чи іншу сторону. Співати дифірамби команді Гамули, звичайно, зарано. Але гра в Івано-Франківську, за винятком деяких епізодів, сподобалась. Були моменти, удари, комбінації — зрештою, це і є те, з чого складається футбол, який подобається вболівальникам.

АРСЕНАЛ - ЗІРКА - 2:0 (0:0).
31 липня. 18.00. Біла Церква. Стадіон «Трудові резерви». 2000 глядачів.
Судді: А.Лісаковський, В.Лазєєв (обидва — Одеса), Е.Курцеба (Ужгород).
Делегат ФФУ: М.Митровський (Ужгород).
Біла Церква: Литвин, М.Стоян, Лебединець, Малий, Гонщик (Алексанов, 46), Швець, Кармалита (Степанюк, 52), Рибковський (Товкацький, 71), Драголюк (Кривошеєв, 83), Піцур (Коваленко, 60), Деревльов.
Тренер: Ігор Артимович.
Кіровоград: Коледа, Круцкевич, Пінчук, Д.Стоян, Смалько, Атаєв (Ткачук, 60), Городов (Демиденко, 46; Бондарєв, 80), Костюченко, Ситник (Алімов, 60), Давидов (Грищенко, 46), Кочура.
Тренер: Олександр Дериберин.
Голи: Степанюк (58), Бровкін (80).
Попередження: Деревльов (45+1), Драголюк (70) — Городов (8), Костюченко (14), Д.Стоян (17), Круцкевич (23), Пінчук (49), Смалько (82).
Вилучення: Д.Стоян (90+3).

Напередодні матчу стало відомо, що знаний в минулому український футболіст Сергій Федоров став помічником головного тренера кіровоградської «Зірки». Але й ці зміни не допомогли команді уникнути третьої поразки поспіль.

Іван МЕЛЬНИК, Сергій ЧАЙКА, Олег ФЕДЧЕНКО, Гліб КОРНІЄНКО, Георгій МАЗУРАШУ, Олег ТЕЛЮК, газета «Український футбол»

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.