Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1651
2

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Бразильці добре вміють танцювати»

Чемпіон України з футзалу, львівський «Тайм», вирушив у Москву на 4 товариські гри

Станіслав ГОНЧАРЕНКО: «Бразильці добре вміють танцювати»
Станислав Гончаренко

Чемпіон України з футзалу, львівський «Тайм», вирушив у Москву. У столиці Росії команда Станіслава Гончаренка проведе чотири спаринги: проти команди «Митіщі» (4 серпня), «Норільського Нікеля» (5 серпня), «Діни» (7 серпня) та «Газпрому-ЮГРА» (8 серпня). Напередодні виїзду головний тренер «Тайму» відповів на питання клубної прес-служби.

- Станіслав Олександрович, бразильці Дентіньо та Макс мали прибути до табору вашої команди ще 25 липня, але їх і досі не має. В чому затримка і коли вони приєднаються до команди?
- Мене і самого це цікавить. Ви знаєте, що бразильці добре вміють танцювати і більш менш грати у футбол. Усе інше вони не вміють робити. Також в них погано із дисципліною. Варто лише пригадати ситуацію в харківському «Металісті». Коельо пропустив усі збори. Бразильці не хочуть працювати у підготовчий період, вони хочуть тільки виступати. Тому і придумають собі на виправдання усілякі нісенітниці. Я під них підлаштував ігрові етапи підготовки – турнір у Москві, участь в «Кубку Львова». Якщо щиро, не маю впевненості, що вони на якийсь із цих етапів потраплять. Вони хочуть приїхати на початок чемпіонату. Звісно, мене це не влаштовує, але із цим важко щось вдіяти. Ми сконтактувалися із агентом бразильців. Дали їм тиждень для того, що вони приїхали до Львова. Також вийшли на українське консульство в Бразилії, жодних проблем із отриманням віз не має.

- Бразильці прибудуть до Львова, у той час як «Тайм» перебуватиме у Москві?
- Так, іншого виходу не має. Ми не встигнемо оформити їхні документи для поїздки в Росію. Нехай адаптовуються у цей час у Львові. Сподіваюся, що вони уже будуть в нашій обоймі до початку «Кубка Львова».

- В тренувальному процесі бере участь лише 11 виконавців, 2 з яких воротарі. Це не позначається на якості занять?
- Справді, важко зараз. Доводиться конвертувати, виконувати вправи, які б відповідали цій кількості гравців. Але виходимо з того, що маємо.

- Євген Москвін уже завершив кар’єру гравця?
- Так, він перейшов на іншу роботу в клубі. Тепер він спортивний директор. Євген з нами їде в Москву. Можливо, там нам допоможе, як гравець. Але наступний сезон він проведе на керівній посаді. Міні-футбол він знає із середини, тому, впевнений, на новій посаді у нього не буде проблем.

- В клубі два потенційні новобранці – Шуст та Оліщук. Як ви їх оціните? Складається враження, що в Оліщука ще не усе виходить, як би хотілося?
- Погоджуюся з вами. Оліщук, як і Шуст,минулий сезон пропустив. Вони грали у своїх регіональних Бізнес-лігах. До початку чемпіонату ще є час. Ми встигнемо визначити їхні здібності, зрозуміти чи вони нам підходять.  Запевняю, обоє дуже відповідально ставляться до своєї роботи. Шуст та Оліщук на українському трансферну ринку далеко не останні і не посередні люди.

- У Москві «Тайм» проведе не 5, як ви хотіли, а 4 спаринги?
- Нам не вдалося домовитися із московським «Динамо». Із 1 по 13 серпня їхній зал буде закритий. В цей час будуть проходити вступні іспити до правоохоронної Академії, а тому діятиме суровий пропускний режим. Через цю смішну причину вони нас не можуть прийняти у себе. Вони звернулися до нас із пропозицією. Мовляв, якщо ви у Москві нам орендуєте зал, то ми з вами зіграємо. На моє зауваження, що ми до вас їдемо у гості, вони відповіли: «Так це ж ви з нами хочете грати». Курйозна ситуація.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
fernando1984
В этом сезоне у Тайма не будет таких убедительных результатов. Но, несмотря на это всё-таки на сегодняшний день объективно сильнейший клуб Украины. Очень хочется чтобы так можно было говорить и в мае 11 года.
lomykamin
Отож. З цими бразілами нічого не знаєш. А пів-команди вже нема ((