Катовіце – Сокіл. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Дивіться 19 серпня о 15:00 київський клуб битиметься з чемпіоном Польщі

Сьогодні, 19 серпня, починаючи з 15:00 за київським часом чинні чемпіони України з хокею київський «Сокіл» зустрічатимуться в товариському матчі на льоду Зимового стадіону в Тихах з найсильнішою командою Польщі - ҐКС «Катовіце».

«Сокіл» перебуває на зборах у Польщі з 15 серпня. До сьогодні команда працювала на льоду Зимового стадіону в Тихах у тренувальному режимі. Тепер настав час першого в цьому міжсезонні спарингу.

Це буде перша ігрова проба «Сокола» з тієї миті, як до керма команди після річної перерви повернувся тренер Олег Шафаренко. Оновилася й сама команда. Сьогодні на льоду Зимового стадіону вперше у джерсі «Сокола» можуть з'явитися оборонці Олександр Філімонов, Андрій Явний і нападник Руслан Ромащенко, які в минулому сезоні представляли калуський «Легіон», форвард Денис Бородай, котрий грав за херсонський «Дніпро», захисник Володимир Алексюк, котрий повернувся в рідний клуб після піврічної перерви, а також 16-річний вихованець клубної ДЮСШ Дмитро Савчук. Не виключена також участь у матчі голкіпера збірної Естонії Конрада Мьольдера, який перебуває в «Соколі» на перегляді.

Ще один новачок киян - центрфорвард Віктор Захаров - залишився в Києві через отриману незадовго до виїзду травму коліна.

«Сокіл» перебуватиме на зборах у Польщі два тижні. 23-25 серпня команда має зіграти в Турнірі чотирьох мерів, де суперниками киян будуть три польських клуби топ-дивізіону - «Заґлембе» з Сосновця, «Унія» з Освенцима і ҐКС «Тихи».

Катовіце - Сокіл. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Іван Вербицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 14:24 17

Арбітр прийняв помилкове рішення та не дозволив матчу перейти в овертайм