Поразка Шевченка, Кроуфорд нокаутував Портера, гол Селезньова

Головні новини за 21 листопада на Sport.ua

До вашої уваги представляється добірка головних новин та матеріалів на Sport.ua за неділю, 21 листопада.

1. Зіпсований дебют. Дженоа з Шевченком на чолі поступився Ромі. Жозе Моуріньо переграв українського фахівця однією вдалою заміною.

2. Україна сенсаційно виграла командний ЧЄ з шахів, Росія поза топ-3. Збірна України виграла ключові матчі у команд Росії та Вірменії.

3. Феноменальний бокс. Непереможений Кроуфорд нокаутував Портера. У ніч на 21 листопада у Лас-Вегасі відбувся вечір боксу від Top Rank.

4. Перервали невдалу серію. Колос на виїзді впорався з Десною. Команда з Ковалівки виграла вперше за останні п'ять турів.

5. Галичанка програла Ювенті, але вийшла в 1/8 Єврокубка. Нервова гра закінчилася з потрібним для нас рахунком.

6. Крок на третє місце. Ворскла на своєму полі розбила Маріуполь. Полтавці забили п'ять голів у ворота азовського клубу.

7. Селезньов забив! Минай з Інгульцем в Ужгороді розписали бойову нічию. Аутсайдери видали досить цікавий матч.

8. Реванш удався. Звєрєв вдруге виграв Підсумковий турнір ATP. Німецький тенісист здолав у фіналі Даніїла Медведєва з Росії.

9. ОФІЦІЙНО: Сульшер залишив посаду головного тренера Манчестер Юнайтед. Виконувачем обов'язків наставника команди став Майкл Каррік.

10. ВІДЕО. Пляшкою влучили у голову гравцю. Матч Ліон - Марсель перерваний. Серйозно постраждав футболіст команди гостей Дімітрі Пайєт.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:41 7

Карл Фроч вважає, що британський боксер дуже нервував