Дженоа презентував Шевченка, Ярмоленко познущався над Гармашем

Головні новини за 10 листопада на Sport.ua

До вашої уваги представляється добірка головних новин та матеріалів на Sport.ua за середу, 10 листопада.

1. Андрій ШЕВЧЕНКО: «Хочу досягти чогось як тренер». Новий тренер «Дженоа» - про свої цілі.

2. Повний трансфер та оренда. Миколенко та Зінченко можуть опинитися у «Дженоа». У підписанні співвітчизників дуже зацікавлений Андрій Шевченко.

3. Ми не вміємо грати другий матч спарки. Навіщо тоді грати з Болгарією? Валерій Василенко - про доцільність одеського «товарняка».

4. ВІДЕО. П'ятою прокинув м'яч поміж ніг! Ярмоленко ефектно обіграв Гармаша. Вінгер збірної України похвалився технікою роботи з м'ячем на тренуванні національної команди.

5. Не знаю, кому вірити. Олімпійський чемпіон не вважає Росію агресором. Фристайліст Олександр Абраменко висловився про війну України з Росією.

6. «Фенербахче» відповів «Зорі» по Аллах'яру: чи чекати нової оренди? Луганці хотіли б залишити іранця в команді до кінця сезону.

7. ОФІЦІЙНО. «Дженоа» оголосила весь тренерський штаб Шевченка. Українському фахівцю допомагатимуть п'ять осіб.

8. Руслан НЕЩЕРЕТ: «Купив ноутбук. Це була моя найбільша помилка». Воротар «Динамо» негативно ставиться до комп'ютерних ігор.

9. «Мінус два» ще образливіше. «Прометей» у гостях поступився «Тенеріфе». Українська команда втратила перевагу та програла в гостях.

10. ПЕТРАКОВ: «Усі футболісти здорові. Гра з Болгарією дужа важлива для нас». В.о. наставника збірної України поділився очікуваннями від найближчих матчів «синьо-жовтих».

Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 15 травня 2024, 18:17 0

Італійський спринтер виграв 11-й етап супербагатоденки