Світоліна взяла титул, Динамо розбомбило Колос, медалі паралімпійців

Головні новини за 28 серпня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за суботу, 28 серпня.

1. Український день в Чикаго. Світоліна виграла 16-й титул WTA. Еліна стала переможницею одиночного розряду, підтримавши почин Надії Кіченок у парі.

2. Бійтеся, Баварія і Барселона! Динамо знищило Колос на НСК Олімпійський. Кияни вдосталь покуражилися перед паузою в чемпіонаті.

3. Вітіньо летить до Києва. Трансфер в Динамо залежить від медогляду. Схоже, Мірча Луческу отримає в свою команду якісного бразильця.

4. Плюс 5 золотих медалей. Україна піднялася в топ-5 на Паралімпіаді. Українські паралімпійці видали дуже продуктивний день.

5. Довбик може пропустити найближчі матчі збірної України. У форварда пошкодження.

6. Тренер Гірника-Спорт: «У судді кваліфікації 0,0%. Це вже, б***ь, дістало». Черговий суддівський скандал у Першій лізі.

7. Серії продовжуються. Інгулець в Кропивницькому розгромив Маріуполь. Сім очок в трьох матчах проти п'ятої поразки поспіль...

8. Геращенко - 3-тя на етапі Діамантової ліги, Магучіх - 5-та, Левченко - 9-та. Не найкращий результат українських дівчат.

9. Дніпро-1 у складній грі вирвав перемогу в Металіста 1925 на виїзді. На гол Марлісона відповіли Маріо Чуже з пенальті і Гуцуляк в кінці гри.

10. «Каноніри» в своєму репертуарі. Манчестер Сіті не залишив шансів Арсеналу. Олександр Зінченко відіграв увесь другий тайм переможного для його команди поєдинку.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 146

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу