Волинь замінить Рух в УПЛ, Калініна програла фінал, тріумф Хемілтона

Головні новини за 18 липня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за неділю, 18 липня.

1. Рух і Арена Львів консенсусу не знайшли. Львівський клуб виключать з УПЛ. Луцька «Волинь» може замінити львівський «Рух» у майбутньому сезоні УПЛ.

2. Скромне повернення збірників. Динамо переграло Етуаль, забивши двічі. Голами в контрольному поєдинкові відзначилися Лєднєв і Гармаш.

3. Топ-5 перетвориться на топ-4? Французька Ліга 1 переживає жахливу кризу. Виною всьому пандемія та катастрофічна ситуація навколо продажу телевізійних прав.

4. День Хемілтона на Сільверстоуні. Вибив Ферстаппена і виграв гонку. Везучий Льюїс: Хемілтон відіграв у Ферстаппена 25 очок.

5. Калініна не змогла обіграти Путінцеву в фіналі турніру в Будапешті. Ангеліна програла перший фінал змагань WTA в кар'єрі.

6. Спеція почала переговори з Аталантою по трансферу Коваленка. Українець найближчим часом може змінити команду, але залишитися в Серії А.

7. Футбол більше не буде як нині? ФІФА тестує революційні зміни. Головні нововведення - 2 тайми по 30 хвилин і необмежену кількість.

8. Турецькі ЗМІ: Фенербахче цікавий хавбек Шахтаря Маркос Антоніо. «Канарки» розраховують купити або орендувати бразильського футболіста.

9. Митрофанов не готовий до топів. І часу, щоб підготуватися, все менше. Лев Кравців - про перспективи Дмитра на найближчі кілька років.

10. Тадей Погачар - переможець Тур де Франс-2021. Заключний етап виграв Воут Ван Арт.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:44 0

Поєдинок відбудеться 2 травня о 22:00 за Києвом