Мораес не поїде на Євро, поразка Світоліної, банкрутство Металіста

Головні новини за 24 квітня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за суботу, 24 квітня.

1. Вибув на півроку. Мораес отримав травму і не поїде на Євро-2020. У нападника «Шахтаря» діагностований розрив хрестоподібної зв'язки коліна.

2. Світоліна програла першій ракетці світу на шляху до фіналу в Штутгарті. Найкраща українська тенісистка в трьох сетах поступилася австралійці Ешлі Барті.

3. Суд визнав банкрутом футбольний клуб Металіст. Що це означає? Господарський суд Харківської області відкрив ліквідаційну процедуру.

4. Ані Лорак про роман із Сергієм Ребровим: «Він був одержимий». Але роль дівчини для побачень відому співачку не цікавила.

5. Кінець невдалої серії. Колос вперше в історії обіграв Ворсклу. Колос не програє в чемпіонаті впродовж рекордних для клубу 7 матчів.

6. Стамбул. Костюк не зуміла пробитися в перший фінал турніру WTA. Українка програла Сорані Кирсті з Румунії.

7. ВІДЕО. Українець Побережець програв нокаутом у чемпіонському бою. Наш співвітчизник не зміг відібрати титул у Тоні Джонсона.

8. Чому Селезньов не грає, а Лисенко, Чурко і Мілько грають? Думки з приводу недомовленості, що виростала в подвійні стандарти «Колоса».

9. Жодного удару від суперників. Дніпро-1 знищив Минай. У ворота команди Миколи Цимбала були відправлені три м'ячі без відповіді.

10. ВІДЕО. Він брав участь в гей-парадах! Костишин образив журналіста ТаТоТаке. Наставник «Колоса» розкритикував журналіста Андрія Сеньківа.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 07:42 5

Артем відзначився голом у ворота «Монци»