Манчестер Сіті – Ліон – 1:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Ліга чемпіонів УЄФА. 1/4 фіналу.

Манчестер Сіті - Ліон - 1:3

де Брюйне, 69 - Корне, 24, Дембеле, 78, 87

Фернандіньо, 29, Родрі, 58 - Дюбуа, 12

Манчестер Сіті: Едерсон - Гарсія, Ляпорт, Фернандіньо (Марез, 56) - Канселу, Родрі (Д. Сілва, 83), Гюндоган, Уокер - Стерлінг, Габріель Жезус, де Брюйне.

Запасні: Браво, Стоунз, Зінченко, Б. Сілва, Отаменді, Фоден, Дойл, Палмер, Бернабе.

Ліон: Лопеш - Марсал, Марсело, Денайєр - Бруно (Мендес, 71) - Корне, Ауар, Какере, Дюбуа (Тете, 75) - Депай (Дембеле, 75), Екамбі (Рейн-Аделаїд, 87).

Запасні: Тетерушану, Дьоман, Андерсен, Рафаель, Траоре, Жан Лукас, Бар, Шеркі.

Арбітр: Данні Маккелі (Віллемстад, Кюрасао/Нідерланди)

Стадіон: «Жозе Альваладе» (Ліссабон, Португалія)

У суботу, 15-го серпня, відбудеться поєдинок 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому англійський «Манчестер Сіті» битиметься проти французького «Ліона». Матч пройде в Лісабоні (Португалія), на полі стадіону «Жозе Альваладе», початок о 22:00.

Найбільш незвична пара чвертьфіналу головного європейського клубного змагання вступить у боротьбу на тлі важких протистоянь на попередній стадії. Зрозуміло, що вибивання мадридського «Реала» за рахунок перемог у двох поєдинках не можна поставити до порівняння з напруженою битвою проти туринського «Ювентуса», проте психологічне підживлення підопічні Руді Гарсії отримали досить серйозне. Майже два роки тому обидві ці команди досить агресивно билися в одній групі з донецьким «Шахтарем», а їхні очні поєдинки вийшли результативними. Цього разу для бездумного ризику місця не буде - на португальських полях грають лише по одній баталії.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Манчестер Сіті» і «Ліон». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі