Минай, Рух та Інгулець пробилися до УПЛ, Лейпциг став півфіналістом ЛЧ

Головні новини за 13 серпня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за четвер, 13-е серпня.

1. Лейпциг переміг Атлетіко і вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів. Вирішальний гол німці забили на 88-й хвилині зустрічі.

2. Драма в Лісабоні. Відома перша півфінальна пара Ліги чемпіонів. Матч між РБ «Лейпциг» та ПСЖ відбудеться 18 серпня в Лісабоні.

3. Минай обіграв Волинь і став переможцем Першої ліги! Другий сезон поспіль Андрій Тлумак не може вивести «Волинь» в Прем'єр-лігу.

4. Минай, Рух та Інгулець пробилися в УПЛ. Підсумки 30-го туру Першої ліги. «Агробізнес» і «Волинь» залишилися поза призовою трійкою.

5. Бокс повертається поєдинком жінок. Не пропустіть майстер-клас від Брекхус. Лев Кравців розмірковує про те, чому потрібно залишити упередження осторонь.

6. У Динамо серйозні проблеми. Циганков може пропустити початок сезону. Лідер команди Мірчі Луческу відправився на обстеження до Італії.

7. Динамо приголомшило Наполі. Кияни хочуть 35 мільйонів євро за Миколенка. Італійський клуб «заморозив» переговори з переходу захисника.

8. ЗМІ: Динамо хоче за Супрягу 15 мільйонів, у Болоньї немає таких грошей. Італійський клуб готовий переключитися на альтернативи.

9. П'ять запитань до Андрія Шевченка. У Валерія Василенка є питання щодо кандидатів в національну команду.

10. Сассуоло готовий заплатити 4 млн євро за захисника Шахтаря. Італійський клуб зацікавлений у послугах бразильця Вітао.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 жовтня 2024, 23:32 7

Бразилець Андре Феліпе у футбол вже награвся...