Ман Сіті – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч плей-оф Ліги чемпіонів

Клуб Олександра Зінченка дуже близький до фінального турніру

У п'ятницю, 7 серпня, відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому англійський «Манчестер Сіті» на порожньому домашньому стадіоні «Етіхад» прийматиме мадридський «Реал». Уболівальники не зможуть відвідати матч в зв'язку з пандемією COVID-19.

Перший матч відбувся ще 26 лютого, тоді на «Сантьяго Бернабеу» команді Пепа Гвардіоли вдалося здобути виїзну перемогу з рахунком 2:1. Після цього результату «городян» багато хто бачить в чвертьфіналі, але так склалося, що матч-відповідь довелося перенести на п'ять місяців.

Після карантину обидві команди дограли сезон в національних чемпіонатах. «Манчестер Сіті» фінішував другим у Прем'єр-лізі, не зумівши нав'язати конкуренцію «Ліверпулю», який провів фантастичний сезон. А «Реал», скориставшись осічками «Барселони», нарешті зумів повернути собі чемпіонство в Прімері після дворічної перерви.

Українець Олександр Зінченко, який виступає за «Сіті», без трофея сезон в будь-якому разі не закінчить, адже його команда втретє поспіль тріумфувала в Кубку англійської ліги. Можливо, не найбажаніший трофей, але все ж. А на євроарені в цьому сезоні для підопічних Гвардіоли поки все складається непогано, тим більше, «Ліверпуль» ще навесні вилетів від «Атлетіко». Можливо, саме цього разу «Ман Сіті» вдасться вперше в історії виграти Лігу чемпіонів.

А ось «Реалу» буде вкрай важко здобути потрібний результат в майбутньому матчі. Необхідно перемагати і забивати при цьому як мінімум двічі. До того ж, не допоможе команді Зінедіна Зідана капітан Серхіо Рамос, який був вилучений у кінці першої зустрічі. Все це змушує букмекерів вважати «Сіті» фаворитами.

Будемо сподіватися, що наш Зінченко отримає ігровий час і зможе добре проявити себе в такій важливій грі. У цьому сезоні на його рахунку 25 матчів і 1 гол у всіх турнірах на клубному рівні. Ходили чутки, що Олександр може перебратися до італійського «Наполі». Що ж, якщо цьому судилося статися, то нехай після тріумфу в найпрестижнішому єврокубку.

Переможець протистояння між «Манчестер Сіті» і «Реалом» зустрінеться з найсильнішим у парі туринського «Ювентуса» і французького «Ліона». У першому матчі італійський гранд зазнав мінімальної виїзної поразки (0:1), так що там ще нічого не вирішено. Цілком можливо, що клуб Кріштіану Роналду не потрапить на фінальний турнір в Лісабон. З анонсом паралельного матчу можна ознайомитися тут.

Орієнтовні склади.

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Канселу, Ляпорт, Гарсія, Зінченко, Фоден, Гюндоган, Де Брюйне, Марез, Стерлінг, Габріель Жезус.

«Реал Мадрид»: Куртуа - Менді, Мілітао, Варан, Карвахаль, Вальверде, Каземіро, Модріч, Асенсіо, Бензема, Винісіус.

7 серпня, п'ятниця

«Манчестер Сіті» - «Реал Мадрид» (перший матч 2:1)
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАН СІТІ - РЕАЛ МАДРИД. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Фелікc Брих (Німеччина)
Прогноз Sport.ua - 1:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:44 17

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі