Динамо крупно повезло, Зоря в групі ЛЄ, Хемілтон виграв гонку в Угорщині

Головні новини за 19 липня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за неділю, 19-е липня.

1. За крок від катастрофи. Динамо сенсаційно програло Колосу, але взяло срібло. Кияни завершили чемпіонат на другому місці.

2. Краще синиця в руках. Зоря зіграла внічию з Десною. Колектив Скрипника завоював путівку в групу Ліги Європи УЄФА на наступний сезон і «бронзу» УПЛ.

3. Несподівана розв'язка в Олександрії призвела до нічиєї. Шахтар впускає перемогу на останніх хвилинах, пропустивши два голи.

4. Підсумки УПЛ. Динамо пробилося в кваліфікацію ЛЧ, а Зоря зіграє в групі ЛЄ. Завершився регулярний сезон чемпіонату України, попереду матчі плей-оф.

5. Фіаско Металіста 1925. Тріо лідерів сформували Інгулець, Минай і Волинь. 19 липня відбулися 7 матчів 25-го туру в Першій лізі.

6. Дніпро-1 вдома розгромив молодіжний склад Ворскли. Команда Михайленка провела генеральну репетицію перед плей-оф.

7. Хемілтон виграв гонку в Угорщині, прорив Ферстаппена на подіум. Мерседес поза конкуренцією, але Ферстаппен зумів заїхати на подіум.

8. Маріуполь в гостях спокійно розібрався зі Львовом. «Львів» в чотирьох матчах сезону не забив жодного м'яча у ворота азовців.

9. Ігор СУРКІС: «Михайличенко? Давайте зараз не будемо говорити». Президент «Динамо» прокоментував поразку в матчі з «Колосом» (0:2).

10. Світоліна програла матч за третє місце на виставковому турнірі в Берліні. Найкраща українська тенісистка поступилася господарці змагань.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 25 травня 2024, 22:18 0

Едді Хірн висловився щодо можливого реваншу між Ф'юрі та Усиком

Коментарі