Колос - Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Остання очевидна можливість команди Скрипника очолити гонку за «срібло»?

Нічийний результат матчу проти донецького «Шахтаря» (0:0) коштував луганської «Зорі» можливості обійти київське «Динамо» в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Однак підопічні Віктора Скрипника все одно отримали ще один шанс обігнати одного з конкурентів у боротьбі за «срібло» вже через тур, але знову розділили очки з учасником п'єдесталу минулого розіграшу - «Олександрією» (2:2) - у досить скандальному з точки зору суддівських рішень поєдинку. Після цього настала пора поставити логічний питання - чи виникне у «Зорі» ще один подібний шанс до завершення сезону?

Теоретично, він може виникнути саме в майбутньому, тридцятому за ліком, турі національної першості, у якому луганчани відправляться на гостьовий поєдинок до столиці України протистояти «Колосу» з с. Ковалівка. Днем пізніше свої матчі вік-енду проведуть головні суперники команди Скрипника: «Десна» та «Динамо», ось тільки грати їм доведеться з донецьким «Шахтарем» і «Олександрією», відповідно.

Іншого результату матчу проти дебютанта УПЛ, окрім як перемоги, «Зорі» немає сенсу планувати. «Колос» уже точно не підніметься з останнього рядка своєї підгрупи, тому кінцівку сезону продовжує проводити на свій розсуд. Перемоги над «Олександрією» (2:1) колективу Руслана Костишина вже буде досить для того, щоб з упевненістю сказати, що досвід, отриманий у грі з найсильнішими командами країни, не залишився осторонь від результатів. Нічого доброго не віщує для команди з Ковалівки й персональна статистика в матчах проти «Зорі»: 3 поразки з трьох зіграних матчів в цьому сезоні, із загальною різницею голів 1:6. Перспективи, скажімо прямо, не надихають.

У майбутній грі Руслан Костишин не зможе розраховувати на участь свого сина, Дениса Костишина, який отримав «зайве» попередження за хвилину до кінця основного часу провального матчу «Колоса» проти чернігівської «Десни. У той самий час, Віктор Скрипник також підходить до поєдинку не без кадрових втрат: Євген Чеберко вже після чверті години матчу проти «Олександрії» знав, що пропустить виїзну гру проти «Колоса».

Запорізького рефері Максима Козиряцького було призначено провести майбутній матч на полі стадіону «Оболонь-Арена». У цьому сезоні він вже встиг провести вісім поєдинків, лише п'ять з яких були в рамках Української Прем'єр-ліги. При цьому, три зустрічі під його наглядом пройшли за участю колективу з Ковалівки. «Колос» при Козиряцькому вилетів з Кубка України в матчі проти полтавської «Ворскли» (0:1), проте зумів знищити дніпровський «Дніпро-1» (4:0), а також переграти тоді ще учасника УПЛ львівські «Карпати» (2:1). Матчі «Зорі» Козиряцький в цьому сезоні ще не обслуговував. За цим арбітром не помічено сильне бажання карати команди по ходу гри: 5,88 попереджень в середньому за 8 зустрічей, 4 із загального числа яких у підсумку стали основою для майбутніх вилучень футболістів. Пенальті при ньому в цьому сезоні ще не призначалися.

Орієнтовні склади:

«Колос»: Волинець - Ємець, Гавриш, Петров, Зозуля - Богданов, Мілько - Задоя, Смирний, Морозко - Лисенко.

«Зоря»: Василь - Михайличенко, Абу Ханна, Вернидуб, Тимчик - Іванісеня - Кочергін, Леднєв, Юрченко - Кабаєв, Громов.

11 липня, субота

«Колос» - «Зоря»
Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
КОЛОС-ЗОРЯ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua - 0:3
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 00:35 0

Наставник оцінив успішний чемпіонат світу

Коментарі