Суперник Кличка в комі, Коваленко цікавий Ромі, дата бою Ф'юрі і Вайлдера

Головні новини за 26-те березня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за четвер, 26-те березня.

1. Колишній суперник Кличка знаходиться в комі через коронавірус. Дерріку Джефферсону 52 роки.

2. Коваленко потрапив в сферу інтересів Роми. Півзахисник донецького «Шахтаря» не в перший раз зацікавив італійський клуб.

3. Ф'юрі і Вайлдер встигли узгодити третій бій. Відбудеться восени. Боксери сподіваються, що на той час пандемія стихне.

4. Стадіон Динамо можуть переобладнати в лікарню для хворих коронавірусом. Замовлені 10 апаратів штучного дихання, вони надійдуть через місяць.

5. Перший і другий. Братів Кличків назвали кращими суперважковаговиками XXI століття. За версією видання Marca, українці випередили Джошуа, Ф'юрі і Вайлдера.

6. Мейвезер повинен був повернутися в ринг, але у нього померли дві близькі людини. У 2020 році американець точно не повернеться.

7. Найращі з найкращих. Топ-10 лівих захисників чемпіонату України всіх часів. «Смак», «бос», мер Тбілісі, тренер «Зорі», «енерджайзер» та інші.

8. Президенти, тренери, експерти. Що зараз із власниками Золотого м'яча 90-х. Sport.ua згадує героїв футбольного світу, які були на піку слави в 90-х роках минулого століття.

9. Названі ймовірні дати проведення Олімпійських ігор в Токіо. Ігри повинні пройти в 2021 році між двома турнірами Великого Шолома.

10. Дивитися в завтрашній день. У кого в УПЛ закінчуються контракти. Віталій Пасічний аналізує заявки команд УПЛ з точки зору закінчуються угод.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 03:57 7

Ерлінг хоче спробувати сили в новому чемпіонаті