Шахтар втратив очки з Маріуполем, Динамо насилу обіграло Олімпік

Головні новини за 1-ше грудня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за неділю, 1-е грудня.
1. Маріуполь вдома відстояв нічию з Шахтарем. «Гірники» вдруге в сезоні втратили очки в чемпіонаті країни.
2. Динамо в більшості вирвало перемогу у донецького Олімпіка. Кияни перервали безпрограшну серію команди Вісенте Гомеса.
3. Естерсунд-2019. Віта Семеренко посіла 10 місце. Перемогу в гонці здобула італійка Доротея Вірер.
4. Десна піднялася на третю сходинку за рахунок впевненої перемоги над Олександрією. Підопічні Володимира Шарана не змогли відновитися після єврокубкових баталій.
5. Хемілтон впевнено виграв фінальну гонку сезону, Ферстаппен здолав Феррарі. Чемпіон закрив сезон перемогою в Абу-Дабі.
6. Світоліна: «Як можна говорити, що я віддаю Україні через гроші?» Українська тенісистка - про конфлікт з Федерацією тенісу України і критики з боку вболівальників.
7. Естерсунд-2019. Йоханнес Бе виграв спринт, українці поза топ-30. Друге місце зайняв старший брат переможця гонки Тар'єю Бе.
8. ФОТО. Зінченко проводить час в незвичній компанії. Український гравець «Манчестер Сіті» продовжує відновлюватися після операції.
9. Андрій ШЕВЧЕНКО: «Ракіцький закінчив кар'єру в збірній». Захисника пітерського «Зеніту» в українській національній команді не буде.
10. Колишній динамівець, зірка Баварії, опора Лейпцига і надія на стандарти. Sport.ua - про Австрію, суперника збірної України по групі на Євро-2020.
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:11 0

Роман Дідик пропустив гру з «Вересом»

Коментарі