Україна – Португалія – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку відбіркового турніру чемпіонату Європи

У понеділок, 14-го жовтня, відбудеться поєдинок відбіркового турніру Євро-2020, в якому збірна України прийматиме Португалію. Матч пройде в Києві на НСК «Олімпійський», початок - о 21:45.

Уже в цьому протистоянні наша національна команда може офіційно оформити вихід на чемпіонат Європи: для цього підопічним Андрія Шевченка потрібно не програти португальцям. Перед зустріччю з діючими чемпіонами Європи і переможцями дебютної Ліги націй «синьо-жовті» в Харкові розібралися з Литвою, здобувши перемогу завдяки дублю Руслана Малиновського. Португалія, в свою чергу, приймала Люксембург і розгромила суперників - 3:0. Перша дуель України та Португалії в поточному відбірковому циклі завершилася без голів. Нічия влаштує обидві команди і на НСК «Олімпійський», але, можна не сумніватися, що як «обрані», так і українці будуть націлені виключно на перемогу.

Олександр Зінченко, півзахисник збірної України:

- Назвав би цей матч фіналом року. Ця зустріч буде вирішувати дуже багато. Ми можемо завоювати путівку на Євро. Ми - лідери групи, ми граємо вдома, буде повний стадіон. Чого нам боятися? Тим більше, що ми вже проти них грали. Так, Португалія - ​​діючий чемпіон Європи, і вони виграли Лігу Націй. Але немає нічого такого, щоб ми боялися.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Україна - Португалія. За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 10:06 0

Український воротар «Реала» чекає на другий матч

Коментарі