Дніпро-1 – Шахтар – 0:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 10-го туру Української Прем'єр-ліги

У неділю, 6-го жовтня, відбудеться поєдинок десятого туру Української Прем'єр-ліги, в якому «Дніпро 1» прийматиме донецький «Шахтар». Матч пройде на «Дніпро-Арені», початок - о 14:00.

Перед черговим туром національної першості перевага донецького клубу над найближчими переслідувачами в турнірній таблиці становила десять очок. Тиждень тому «гірники» не залишили шансів полтавській «Ворсклі», розгромивши «зелено-білих» з рахунком 4:0. Після цього команда Луїша Каштру провела поєдинок проти «Аталанти» в рамках Ліги чемпіонів, і це протистояння принесло позитивні емоції українським уболівальникам. У Мілані «Шахтар» вирвав перемогу завдяки результативному удару Манора Соломона в компенсований час. Дніпряни в минулому турі протистояли київському «Динамо» на НСК «Олімпійський» і зазнали поразки з рахунком 0:2. Перед десятим туром команда Дмитра Михайленка розташовувалася на сьомій позиції.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Дніпро-1». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 18:05 0

Форвард Василь Палагнюк повернувся до тренувань

Коментарі