Шахтар – Манчестер Сіті – 0:3. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового турніру Ліги чемпіонів

У середу, 18-го вересня, відбудеться поєдинок групового турніру Ліги чемпіонів, в якому донецький «Шахтар» прийматиме «Манчестер Сіті». Матч пройде в Харкові на ОСК «Металіст», початок - о 22:00.

«Гірники» впевнено лідирують в чемпіонаті України, після семи турів не допустивши жодної осічки. Минулої суботи боєготовність команди Луїша Каштру перевірила луганська «Зоря», яка вчинила запеклий опір донецькому клубу. «Шахтар» по ходу зустрічі поступався з рахунком 0:2, але підсумковий результат виявився на користь чинного чемпіона - 4:3. А ось «Манчестер Сіті» в останній грі свого національного чемпіонату несподівано поступився «Норвічу» (2:3). Після п'яти турів англійської Прем'єр-ліги команда Хосепа Гвардіоли займає другу позицію в турнірній таблиці. Жереб вже втретє поспіль зводить «Шахтар» та «Манчестер Сіті» в одній групі Ліги чемпіонів. У сезоні 2017/2018 команди обмінялися домашніми перемогами, а в минулому році «небесно-блакитні» завдали двох поразок «гірникам» (3:0 та 6:0).

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Шахтар» - «Манчестер Сіті». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі