Покарання УЄФА, відмова боксерів їхати в Росію, поповнення Ворскли

Головні новини за 12-е серпня на Sport.ua

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за понеділок, 12-е серпня.

1. Українські боксери відмовилися їхати на ЧС в Росію. Турнір пройде у вересні в Єкатеринбурзі.

2. ОФІЦІЙНО: Ворскла посилилася 21-річним албанським нападником. Рубін Хебай підписав з полтавським клубом контракт на два роки.

3. УЄФА закрив 22 сектори НСК Олімпійський на матч Динамо - Брюгге. Київський клуб покараний за неналежну поведінку своїх фанатів.

4. Фальшивий фаворит: Чорноморець програв в закарпатському селі. Sport.ua розповідає про головні події 3-го туру Першої ліги України.

5. Запеклі емоції класико. Повне відео бійки Динамо з Шахтарем. Відбулася сутичка між де Пеной і Тайсоном, що переросло в конфлікт.

6. Marca: Лунін погодився перейти в Вальядолід. Український воротар знову піде в оренду.

7. Горан ПОПОВ: «Називали Гармаша великим пакетом, в якому нічого немає». Колишній захисник «Динамо» розповів про прізвисько Дениса Гармаша.

8. Найбільша поразка Лемпарда в XXI столітті. Як так вийшло? Sport.ua розбирає перший матч грандів в рамках нового сезону АПЛ.

9. Рейтинг WTA. Повернення Осаки на вершину, особистий рекорд Завацької. Турнір в Торонто серйозно змінив позиції в світовій класифікації.

10. ХАЦКЕВИЧ: «Повинні проявити силу волі, інакше перемогти буде складно». Наставник «Динамо» - про другий матч з «Брюгге»

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 00:19 1

Дерек прокоментував майбутній поєдинок Олександра та Тайсона Ф'юрі