Україна U-20 – Південна Корея U-20 – 3:1. Текстова трансляція матчу

Слідкуйте за текстовою трансляцією фінального поєдинку юнацького чемпіонату світу

Чемпіонат світу U-20. Фінал.

Україна U-20 - Південна Корея U-20 - 3:1

Супряга, 34, 53, Цитаішвілі, 89 - Лі Кан Ін, 5 (пен.)

Конопля, 86 - Кім Хен Ву, 33, Лі Джа Єк, 56, О Се Гун, 79

Україна U-20: Лунін - Бескаравайний, Бондар, Сафронов - Цитаішвілі, Корнієнко, Дришлюк, Конопля - Булеца (Кащук, 88), Хахльов (Чех, 57) - Супряга (Сікан, 62).

Запасні: Кучерук, Рижук, Веремиєнко, Мусолітін, Устименко.

Південна Корея U-20: Ли Ван Йон - Лі Джа Єк, Кім Хен Ву, Лі Джи Соль - Чой Юн (Лі Ку Юк, 80), Чо Ен Вук (Гьон Се Джин, 63), Кім Се Ун (Ум Вон Сан, 46), Кім Юн Мін, Хван Та Хен - О Се Гун, Лі Кан Ін.

Запасні: Парк Джи Мін, Чой Мін Су, Го Хає Ен, Парк Та Гун, Ким Ю Сун, Лі Сан Гін.

Арбітр: Ісмаїл Ельфатх (США)

Стадіон: Лодзь (Лодзь, Польша).

У суботу, 15-го червня, відбудеться фінальний поєдинок чемпіонату світу серед юнаків віком до 20 років, в якому Україна битиметься проти Південної Кореї. Матч пройде в Лодзі (Польща), на полі стадіону «Лодзь», початок о 19:00.
Вихід з групи для поточного скликання юнацької збірної нашої країни не зміг викликати подиву ні в кого. Так чи інакше, команда Петракова була сильнішою за одноліток з США та Нігерії. Наступним кроком став поєдинок проти Панами в 1/8 фіналу, який завершився найбільшою (станом на початок фіналу) перемогою «синьо-жовтих» у даному розіграші - 4:1. А ось чвертьфінал і півфінал проти колумбійців і італійців, відповідно, виявилися більш важким випробуванням - довелося демонструвати завзятість під час досягнення головних завдань - дві перемоги з мінімальним рахунком (1:0), хоча проти «Скуадри Адзурри» довелося зіграти більше аніж відведені 90 хвилин. І ось, фінал, вирішальний поєдинок для нашої юнацької команди. Чи зможуть футболісти Петракова встановити приголомшливе досягнення, та стати найсильнішою в світі збірною в своїй віковій категорії?!
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між Україною і Південною Кореєю. За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 15:26 9

На поєдинок призначено Олександра Шандора

Коментарі