Тайм - Маррион - 4:0

На «Україні» забивають більше, ніж у «Будівельнику»

Незважаючи на те, що у звітному матчі було забито 4 голи, а у попередньому поєдинку, який відбувався у львівському Палаці спорту «Будівельник» - жодного, за матчем між «Енергією» і «Єнакієвцем» спостерігати було набагато цікавіше.

«Тайм», як і в попередньому домашньому матчі із сумською командою, відразу притис суперника до їхніх воріт. І вже на четвертій хвилині Кольцун з аута віддав передачу на Олександра Бондара, той прострілив на дальню штангу, де Москвін переправив м'яч у ворота.

Надалі Кольцун, Москвін, Чепорнюк небезпечно пробивали, але м'яч після всіх цих ударів летів мимо воріт. А одесити небезпечно контратакували. Зокрема Вершинін і Костигін заставили попрацювати Іваняка, а Шамотій не зміг реалізувати вихід один на один.

У другому таймі продовжувалась така гра. «Тайм» повністю володів ініціативою, але ніяк не міг забити. На 22-й хвилині Дмитро Бондар пробив із лівого флангу, але прямо в Цибенка. Згодом Чепорнюк двічі і Макаєв завдавали ударів, але Цибенко стояв дуже надійно. Але на 30-й хвилині Москвін віддав Олександру Бондару борг у виді гольової передачі і той з семи метрів розстріляв воротаря.

Одесити могли скоротити рахунок завдяки Костигіну, але Іваняк бере удари і з п'яти метрів. На 36-й хвилині Скорий вийшов сам на сам, але вирішив перекинути воротаря і не влучив.

Незважаючи на удари гра у другому таймі була дійсно скучною. І коли наприкінці матчу дізнався, що львівські «Карпати» вже за 14-й хвилин матчу забили три голи у ворота «Арсеналу», відверто пожалів, що залишився спостерігати поєдинок «Тайму» із «Марріоном», а не пішов на стадіон.

Невеликою розрадою стали два голи «Тайму», які вони забили у порожні ворота. Спочатку на 39-й хвилині Макаєв перехопив м'яч і, познущавшись із захисників, закотив м'яч у ворота, а через хвилину Костюченко вирішив пройтись паралельно лінії своїх воріт і Павленко, підставивши ногу, забив четвертий гол.

Володимир КРУПЧУК

«Тайм» (Львів) - «Марріон» (Одеса) - 4:0

«Тайм»: Іваняк - Москвін, Кольцун, О.Бондар, Скорий - Д.Бондар, Макаєв, Павленко, Чепорнюк.
«Марріон»: Цибенко - Вершинін, Лужанський, Гавриленко, Шамотій - Степанов, Воронін, Костигін, Костюченко - Коваленко.
Арбітри: О.Іванов (Дніпропетровськ), О.Король (Донецьк).
Голи: Москвін (4), О.Бондар (30), Макаєв (39), Павленко (40).
Попередження: Степанов (40).

Удары (в створ): 22 (13) - 9 (7).
Зрителей: 600

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ ЗДЕСЬ

ТУРНИРНАЯ ТАБЛИЦА

РЕЙТИНГ БОМБАРДИРОВ

РЕЙТИНГ «ЗРИТЕЛИ»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 сентября 2024, 14:34 3

Рейтинг возглавил бразилец Алиссон

Комментарии