Олександр ГОРЯІНОВ: «Бачу склад на 80 відсотків»

Головний тренер «Металіста 1925» розповів про підготовку команди до нового сезону

Головний тренер «Металіста 1925» Олександр Горяінов поділився враженнями від другого контрольного поєдинку своєї команди на турецькому навчально-тренувальному зборі.

- Непоганий суперник, дуже сподобалася гра, досить емоційна. Вже хвилин 60-70 виглядали досить непогано, порадували хлопці своїм рухом, а також тим, що виконують те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях та просимо від них. Загалом, вони сьогодні виконали всі настанови. Ще є час, ми розуміємо, як і в якому напрямі рухатися. Сьогодні тренерський штаб задоволений!

- Вболівальників хвилює, що команда і на харківському зборі мало забивала, і ось сьогодні не забила. Вас це не хвилює?
- Зовсім ні. Тільки п'ятий день працюємо на натуральному полі, у гравців ноги, як то кажуть, звикають. Важкувато проходить і процес переходу зі штучного поля на натуральне. З іншого боку, моменти ми створюємо, значить, і голи незабаром прийдуть.

- Сьогодні хлопці грали вже не по тайму: частина 63 хвилини, а хтось і цілу гру. Це вже і є пошук тих одинадцяти, які повинні розпочати Чемпіонат?
- Так, звісно. До старту весняної частини сезону залишилося два тижні, ми визначаємося, відсотків на 80 склад я бачу. Але це не означає, що комусь гарантоване місце в основі. Ми їх бачимо щодня, як вони працюють на тренуваннях, як викладаються і розуміють наші настанови. Хто буде кращим, той і буде грати, не дивлячись, як я вже казав, ані на прізвище, ані на паспорт чи вік...

Михаил Шаповалов Источник: ФК Металлист 1925
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 07:01 3

«Ливерпуль», несмотря на потерю шансов на титул АПЛ, сумел выполнить задачу минимум