Спортивний сайт Чемпіон припинив своє існування

Champion.com.ua закрився через свою неефективність

Спортивне інтернет-видання Champion.com.ua припинило роботу. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник сайту Ярослав Твардовський.
«Напевно, сьогодні найвідданіші читачі ресурсу, зайшовши на сайт, були здивовані відсутністю новин. Ні, ми не проспали початок робочого дня. Справа в іншому. Нас немає більше - Champion.com.ua канув за всіма канонами у ту саму Лету...», - написав він. - Останні 9 років свого життя я віддав цьому ресурсу, 7 з яких займав посаду керівника сайту.. Миттєвість важка... Керівництво вирішило так, як вирішило. Хоча є величезний плюс - я вперше за 9 років, які віддав Чемпіону й УП, буду відпочивати поспіль аж цілий місяць! А то і більше!», - заявив Твардовський.

Головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик розповіла «Детектору медіа», чому припинив своє існування спортивний сайт Champion.com.ua.
«Ми завжди керуємося ефективністю наших ресурсів. На жаль, ефективність Champion.com.ua останнім часом залишала бажати кращого, про що свідчила статистика, - сказала пані Мусаєва-Боровик. - Тому ми змушені були вдатися до такої оптимізації… Стало зрозуміло, що засоби, які ми направляємо на підтримання «Чемпіону», доцільніше спрямувати на інші напрямки. На які саме - наразі говорити зарано, ми сподіваємось оприлюднити це у вересні. Це не означає, що ми відмовимось від спортивних новин, - вони, безумовно, будуть присутні у нашій стрічці».
За словами головної редакторки «УП», редакція сайту Champion.com.ua на чолі з Ярославом Твардовським була поінформована про це заздалегідь.
Денис Шаховец Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 17:23 109

Команды провели пресный первый тайм, но во втором коллектив из Ковалевки посыпался

Комментарии