Львов: новый терминал аэропорта закрыт!

Новый львовский терминал проработал всего один день

Новий термінал львівського аеропорту закрито. Ще кілька днів тому його відкривали Президент України, Мішель Платіні, але він пропрацював лише один день… Потім його закрили для пасажирів.

Цинічність львівської влади просто шокує. До редакції видання «Авіація України» звернулись пасажири авіарейсу Львів-Москва, з скаргою на львівський аеропорт, де їх змусили вилітати зі старого, незручного терміналу.

Пасажири не розуміють, навіщо було відкривати новий термінал, запрошувати журналістів з-за кордону, розповідати про успіхи, якщо він не працює та закритий!

«Львівська влада показала свій «професійний» рівень, цирк під назвою Євро 2012 продовжується і страждають в першу чергу прості пасажири», - обурюються жителі Львова.

Виявляється, уся біда у самому Євро 2012 у Львові. Новозбудований термінал на повну запрацює аж за три-чотири тижні. Причина проста, досі у нове приміщення аеропорту не переїхали авіакомпанії. Облаштувалась у новому терміналі лише компанія «Wizzair», яка й відправила перший авіарейс «Львів-Дортмунд».

Проте даний «лохотрон» від львівських чиновників не залишається поза увагою пасажирів. Наразі інформація про закриття аеропорту, який через 4 тижні прийме перших туристів з Португалії та Німеччини, підірвала Інтернет.

Як зазначають представники аеропорту, авіакомпаніям потрібно перевезети меблі, столи, облаштувати офіси…. Лише тоді аеропорт запрацює та відкриється для пасажирів. (у керівництва львівського аеропорту немає календаря? Чи вони забули дату початку Євро 2012? - ред.)

Нагадаємо, що це вже друга афера аеропорту під час відкриття. Нещодавно, видання «Авіація України» дізналось, що таксі, яке мало обслуговувати пасажирів, поїхало назад у Латвію. Це була «показуха» для журналістів.

Ну що ж, «цирк по-львівськи» продовжується, чекаємо нових пригод.

Sport.ua

Источник Динамо Киев от Шурика
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 08:01 0

«Бенфика» с 1963 по 1965 год не проигрывала на протяжении 48 матчей

Комментарии