Хет-трик Рафіньї, голи Левандовськи та Кейна. Барселона розгромила Баварію

Каталонська команда помстилася за 2:8

В третьому турі основного раунду зустрічалися команди, які в двох попередніх матчах набрали по три очки. Крім того, протистояння «Барселони» та «Баварії» було цікаве персонами Левандовськи та Фліка, які в свій час залишили помітний слід в історії німецької команди, а зараз захищають кольори каталонців. Також всі пам'ятають ковідний чвертьфінал Ліги чемпіонів 2020 року, в якому «Баварія» знищила «Барселону» з рахунком 8:2, а очолював німецьку команду якраз Гансі Флік.

Проте у звітному матчі каталонцям вдалося взяти реванш за ту поразку. Звісно, виграти 8:2 «блаугранас» не зуміли, але рахунок 4:1 теж є непоганим. Вже на першій хвилині Рафінья реалізував вихід сам на сам. І нехай майже відразу Кейн забив два голи, з яких зарахували тільки другий, проте до кінця тайму рахунок був вже 3:1 - спершу Левандовськи забив колишній команді (Роберт не став святкувати гол), а потім Рафінья після контратаки оформив дубль.

Getty Images/Global Images Ukraine

В другому таймі бразилець забив і втретє при черговій поганій грі центральних захисників «Баварії». Німецька команда більше володіла м'ячем впродовж гри, але витиснути щось суттєве з цього не змогла.

6 листопада в четвертому турі команди гратимуть проти «Црвени Звезди» та «Бенфіки» відповідно.

Ліга чемпіонів. Основний раунд. 3 тур

«Барселона» - «Баварія» - 4:1

Голи: Рафінья, 1, 45, 54, Левандовськи, 37 - Кейн, 18

Попередження: Кімміх, 28

«Барселона»: Пенья - Кунде, Кубарсі, Іньїго Мартінес, Бальде - Педрі (Гаві, 85), Касадо, Фермін Лопес (де Йонг, 62) - Ямал (Фаті, 85), Левандовськи (Віктор Пау, 85), Рафінья (Ольмо, 75)

«Баварія»: Нойєр - Девіс, Кім Мін Дже, Упамекано, Геррейру - Палінья (Горецка, 60), Кімміх, Гнабрі (Сане, 60) - Мюллер (Мусіала, 60), Олісе (Коман, 60), Кейн

Арбітр: Славко Вінчич (Словенія)

Стадіон: «Олімпік Льюїс Компаніс» (Барселона, Іспанія)

БАРСЕЛОНА - БАВАРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Сергій Рип'юк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 жовтня 2024, 10:35 15

За однією з версій, приз дістанеться Родрі, за іншою – Вінісіусу Жуніору

Коментарі