«Збірну наче підмінили». Експерт оцінив, чи допоможе відставка Реброва

В'ячеслав Заховайло прокоментував поразку України від Чехії

10 вересня пройшов матч 2-го туру групи 1 Дивізіону В Ліги націй 2024/25 між збірними Чехії та України. Гра завершилася поразкою синьо-жовтих із рахунком 2:3.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Після гри відомий експерт В'ячеслав Заховайло поділився своїми думками про поєдинок:

«Такої підтримки вболівальників я ще не бачив у своєму житті, у команди, яка грає на виїзді. На стадіоні було чутно тільки українську мову. Констатую факт, це збірній не допомогло. 2 матчі збірної в Празі, протягом тижня, допомогли мені розібратися що до чого.

Збірну України не впізнати, її ніби підмінили. Якісні гравці є. Ось тільки команди немає. У мене склалося враження, що гравці бачать один одного вперше. Команда розбалансована. Я не помітив, щоб у гравців не було мотивації і бажання. Всі старалися, тільки з цього вийшло 2 поразки.

Я розмовляв із чеськими фахівцями. Ніхто не вірив у перемогу збірної Чехії. У нас вийшло здивувати господарів поля. Саму гру навіть не хочеться розбирати. Маячня якась. Багато хто кричить Реброва у відставку. Чи допоможе це? У цьому я не зовсім упевнений. Те що команду потрібно підбадьорити, ось це факт. Всім добра. Настрою немає».

Дмитро Вербинський Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 вересня 2024, 23:41 313

Провал у першому таймі та нереалізація в другому не дозволили українцям набрати очки

Коментарі