Ексарбітр ФІФА – Усику: «Критика суддівства після гри Полісся – це емоції»

Мирослав Ступар розповів, чи були об'єктивні підстави для претензій по арбітражу

Після вчорашнього повторного поєдинку кваліфікації Ліги конференцій з футболу між «Поліссям» та словенською «Олімпією» (1:2), представники житомирського клубу мали претензії до сербської бригади арбітрів.

Відомий у минулому рефері ФІФА, а нині авторитетний експерт Мирослав Ступар ексклюзивно для Sport.ua оцінив рівень суддівства у протистоянні в польському Глівіце, а також прокоментував висловлювання Олександра Усика з його претензіями до арбітражу:

«Вважаю, що суддівська бригада на чолі з Мілановичем впоралася зі своїми обов'язками. Так, були дрібні помилки, але вони не вплинули на підсумок.

Читайте також:
Вовча зграя, кажете?

Чи було порушення правил на гравцеві «Полісся», коли в компенсований час гості забили переможний гол? Це був спірний момент, проте, за великим рахунку, що це змінювало, забивали ж словенці, а не житомиряни, в яких не було шансів врятуватися від вильоту.

Висловлювання уславленого боксера Олександра Усика про упередженість сербської бригади арбітрів? Це все емоції Усика-уболівальника, який, звісно, чекав зовсім іншого дебюту від «Полісся» в єврокубках. На мій погляд, футболісти «Полісся» в цій невдачі, передусім, винні самі. Бо і в повторному поєдинку в них не було чіткого плану, як вразити ворота суперника, а в обороні продовжував панувати безлад.

Нагадаємо, що український боксер Олександр Усик, який має контракт з «Поліссям», звернувся до УЄФА через суддівство у цьому матчі.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 серпня 2024, 11:47 16

«Галатасарай» націлений на підписання 25-річного українця

Коментарі