Олег ГОЛОДЮК: «Колос занадто обережно грав у захисті»

Тренер «Металіста 1925» підбив підсумки матчу проти ковалівців

Тренер харківського «Металіста 1925» Олег Голодюк поділився враженнями після нічиєї в 8-му турі УПП в матчі з «Колосом» (0:0).

- Ваша команда продовжила безпрограшну серію, але створила сьогодні небагато моментів. Чи задоволені ви грою та результатом?

- Це заслуга команди суперника, що у нас не було багато моментів. Вони на цьому роблять акцент і це їхній головний козир. Усі команди проти них мучаться, неприємна схема у них для будь-якої команди. Напевно, треба було витискати максимум, можливо, за рахунок індивідуальних дій, потрібно було сьогодні швидше думати та приймати рішення на полі. Сьогодні «Колос» виглядав свіжіше, але на це є об'єктивні причини. Ми перед цим провели чотири гри, у яких хлопці віддали емоції та ми чекали, що може бути емоційний спад, так і сталося. Зараз головне завдання підвести їх у хорошому стані до наступної гри.

- Зазвичай такі гравці, як Дмитренко та Русин активно беруть гру на себе, використовують дриблінг. Але сьогодні небагато гравців брали ініціативу, чи не надто обережно сьогодні грав «Металіст 1925»?

- Занадто обережно грав «Колос» у захисті, граючи у п'ять захисників. Кожен наш атакувальний гравець був під пресингом, не давали вільно розпорядитися м'ячем.

- Що казали команді у перерві та які завдання ставили гравцям під час потрійної заміни?

- У перерві наголошував, що «Колос» змусив нас грати не у свою гру, за це можна зробити комплімент команді суперниці. Сьогодні ми не грали у свою гру, як це зазвичай. Просили хлопців пришвидшити гру і чекати на свій момент, якщо він буде, то витиснути максимум. Момент такий був, але не забили. Але відзначу, що і у «Колоса» були дуже хороші нагоди.

Після семи зіграних матчів «Металіст 1925» посідає сьоме місце у турнірній таблиці УПЛ з 11 очками.

Дмитро Олійник Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 06:30 2

Навесні одесити програвали частіше, ніж харків'яни, та набрали з ними однакову кількість очок