Провал біатлоністів, вдала гра Луніна, Шахтарю доведеться продати Соломона

Головні новини за 20 січня на Sport.ua

До вашої уваги представляється підбірка головних новин та матеріалів на Sport.ua за четвер, 20 січня.

1. Антгольц-2022. Найгірша гонка сезону: українці не потрапили до топ-40. Підопічні Юрая Санітри не впоралися зі стрільбою у стартовій гонці передолімпійського етапу.

2. Куди податися генію? Шість шляхів для Кріштіану Роналду. 36-річний португалець все ще дуже амбітний, через що може залишити кризовий Олд Траффорд.

3. Сенсація! Атлетік в овертаймі вибив Барселону із Кубка Іспанії. Героєм матчу 1/8 фіналу Кубка Іспанії став Ікер Муньяїн.

4. У Луніна два сейви та рикошет. Українець допоміг Реалу пройти далі. «Реал» вийшов до чвертьфіналу Кубка Іспанії.

5. Йовічевіч оцінив можливий перехід Коноплянки до Дніпра-1. Мінусів дуже багато.

6. Агент: «Соломон не продовжив контракт з Шахтарем. Це щодо його майбутнього». Найближчим часом донецькому клубу, очевидно, доведеться продавати легіонера.

7. Джерело: Металіст хоче придбати бразильського форварда за 1,3 млн євро. Давид да Ора, який виступає за «Віторію», може переїхати до Харкова.

8. Віктор КОВАЛЕНКО: «Якби не Маліновський, було б багато проблем». Український півзахисник розповів про підтримку співвітчизника в «Аталанті».

9. Не більше трьох гравців із одного клубу. ФІФА змінить систему оренд. Нові правила набудуть чинності з літа 2022 року.

10. Леннокс ЛЬЮЇС: «Я не повинен був битися з Кличком». Перед поєдинком з українцем британський боєць перебував у не найкращій формі.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 17:28 69

Команда впевнено лідирує у чемпіонаті

Коментарі