Ф'юрі образив Усика, Інтер завоював Суперкубок Італії, Реал обіграв Барсу

Головні новини за 12 січня на Sport.ua

До вашої уваги пропонується добірка головних новин та матеріалів на Sport.ua за вівторок, 12 січня.

1. ВІДЕО. Ф'ЮРІ: «Бомжара Джошуа віддав пояси стероїдному середньоваговику». Британець має намір відібрати пояси в Усика.

2. Забили на останній секунді. «Інтер» - володар Суперкубку Італії! У матчі за трофей міланська команда перемогла «Ювентус» у додатковий час.

3. ВІДЕО. Матч КАН Туніс - Малі завершився грандіозним скандалом. Суддя дав фінальний свисток на 86-й хвилині.

4. Топ-11 найдорожчих футболістів Кубка Африки. У Салаха та Мане дуже крута компанія.

5. Ель-Класіко у всій красі. «Реал» у Суперкубку вирвав перемогу у «Барселони». «Реал» та «Барселона» влаштували гольову перестрілку у півфіналі Суперкубку Іспанії.

6. Рупольдінг-2022. Семеренко, Петренко і Меркушина розіграють два місця на ОІ. Денис Шаховець анонсує шостий етап Кубка світу олімпійського сезону-2021/22.

7. Рупольдінг-2022. Ельвіра Еберг виграла спринт, Джима ледве забігла в очки. Лише одній українській біатлоністці вдалося потрапити до залікової зони.

8. ОФІЦІЙНО. Вихованець «Динамо» став першим зимовим новачком «Зорі». Євген Смирний першу частину сезону провів у «Чорноморці»

9. Джерело: Шевченка може бути звільнено з «Дженоа» найближчими днями. Вже названо можливих наступників українця на посаді наставника команди.

10. «Прометей» без шансів поступився «Хапоелю» у гостях. Українська команда програла у першому матчі з різницею у 25 очок.

Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 07 травня 2024, 12:30 5

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A